Samsung Galaxy S5, spesifikasjoner, lansering og pris

Det mange har ventet på har skjedd, lekkasjene til spesifikasjonene til Samsung Galaxy S5 er på nettverket, mens flertallet av eksperter forstår at lanseringen vil finne sted i mars måned og ikke i april, da det også ble nådd synes at.

Galaxy S5-prototype.

Utover den enorme mengden kommentarer som har bedt om spesifikasjonene til Galaxy S5 og dens mulige utgivelsesdato, antyder flere kilder at den slående kraftige modellen til asiaterne ville gjøre sin premiere i London i løpet av mars måned (og at selskapet allerede Jeg ville ha det planlagt på forhånd).

Rapportene har ikke bare snakket om datoen for presentasjonen for verden, men også om noen funksjoner som den nye firekjerneprosessoren den ville bruke, i tillegg til kameraet og andre nyheter som ville komme hånd i hånd sammen med inkluderingen av Android 4.4-operativsystemet. Kit Kat.

Den siste av Samsung Galaxy, S5, ville ha en Qualcomm Snapdragon 805-prosessor, med en 5,25-tommers QHD Super AMOLED-skjerm og en virkelig fantastisk oppløsning, ikke mindre enn 2560 × 1440 piksler.

Til tross for det faktum at vi nylig har utelukket lanseringen av en “metallisk” utgave av telefonen som et resultat av uttalelsene fra en av lederne relatert til forberedelsen, dukker det opp rykter om å skildre en dobbelt utgivelse (i plastkasse og annet metallisk i den reneste iPhone 5S-stilen).

Når vi tar litt av det som ble diskutert i artikkelen vår om nyhetene i Galaxy S5, får de nye kommentarene om den til å se at teknologi faktisk vil bli inkludert for å beskytte terminalen mot visse risikoer, så da vil vi møte nyheter som de som er inkludert i Galaxy S4 Aktiver.

Kameraet vil forbli på 16MP og prosessoren mellom alternativene Snapdragon 805 og Exynos 6 (som vi allerede har sett var gjort med S4). Det er de som påpeker at prosessoren vil ha 64-bit og vil fungere ved 2,5 GHz, mens spørsmålet gjenstår om den vil bli levert med 3 GB eller 4 GB RAM.

I en av artiklene våre diskuterte vi allerede batteriet som Galaxy S5 ville ha, som kan fullades på mindre enn to timer.

Familien til Galaxy vokser, også S5

Hva mange ønsket å vite om antall modeller som ville bli lansert, blir besvart i uttalelsen som er kommet for å kommentere antall versjoner som nye Galaxy S5 vil ha. På denne måten blir det avklart at en Galaxy S5 Mini og en S5 Zoom vil bli lansert slik det skjedde med S4, men med en lansering planlagt henholdsvis i mai og juni.

Begge terminalene vil ha en 4,8-tommers qHD-skjerm. I de samme ryktene er det blitt kommentert at prisen på den metalliske Galaxy S5 ville ligge på rundt 800 euro, mens plastversjonen vil koste cirka 650 euro.