Samsung Galaxy S5, sted og presentasjonsdato avslørt

Samsung Galaxy S5, sted og presentasjonsdato avslørt

Samsung Galaxy S5, sted og presentasjonsdato avslørt

For noen dager siden fortalte vi deg hvordan det virket som en tweeter med noen troverdighet når det gjelder nyheter om Samsung, indikerte at den nye Samsung Galaxy S5 ville bli presentert i London og i løpet av mars måned. I dag er informasjonen vi gir deg at det ser ut til at kilder som er veldig nær Samsung har bekreftet at Samsung Galaxy S5 vil bli presentert i New York i løpet av måneden mars. Dette skulle ikke overraske noen da det samme stedet og mer eller mindre de samme datoene allerede var valgt av det koreanske selskapet for å presentere sitt forrige flaggskip.

Denne informasjonen er publisert i en rapport som forskjellige medier har sendt i Korea. I den informasjonen er offisielle anonyme kilder fra Samsung sitert for å si at MWC er en begivenhet for å drive forretning, men at det ikke er en tilstrekkelig begivenhet å presentere for Samsungs nye flaggskip, Samsung Galaxy S5.

Så det ser ut til at dato og sted for presentasjon av Samsung Galaxy S5 begynner å ta form. Kanskje vi i år vil være vitne til, akkurat som i fjor, en krig midt på Times Square mellom Samsung og LG.

Kilde: ZDNET Korea

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige