Samsung Galaxy S5, tre unike funksjoner dette vil ha

Som i mange terminaler vanligvis skjer, Samsung Galaxy S5 Den vil være utstyrt med totalt tre unike funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra resten av konkurransen. Uten tvil tre interessante, praktiske og funksjonelle spesifikasjoner som kan vinne hjertet til mer enn en. Alle disse funksjonene og mye mer nedenfor.

Samsung Galaxy S5, tre unike funksjoner dette vil ha

Samsung Galaxy S5, tre unike funksjoner dette vil ha

Den første av de tre unike funksjonene som neste Samsung Galaxy S5 vil ha, er med en utrolig og motstandsdyktig kropp mot alle slags væsker og riper. Og det er at vi alltid beskytter oss og tar vare på smarttelefonen vår som barn, og vi har en tendens til å være ganske beskyttende for disse, spesielt når vi nettopp har skaffet den. Uten tvil, et flott poeng i favør av Samsung som vil få oss til å føle oss noe roligere når terminalen vår lider av et uønsket uhell.

Den andre av de unike funksjonene i dette Samsung Galaxy S5 Det vil være en sammenleggbar skjerm som blir integrert med bruk av Youm-teknologi. Derfor vil det ikke være nødvendig for oss å ha et enormt apparat i hånden, vi trenger ganske enkelt å brette det og holde det i lomma. Det har til og med blitt spekulert i at Samsung Galaxy S5 Den vil være utstyrt med et panel på 14 tommer i størrelse med Youm-teknologi som vil redusere størrelsen på terminalen betydelig og kunne transportere den komfortabelt og trygt hvor som helst.

Sist, men ikke minst, er det forventet at Samsung Galaxy S5 Den har også en utrolig infrarød sensorteknologi som lar brukere måle temperaturen på de forskjellige tingene som omgir den ved hjelp av terminalen. Uten tvil et annet poeng for Samsung, hvis den endelig bestemmer seg for å implementere slik teknologi i sitt nye flaggskip.

Og leserne våre,Du forventer noe mer unik funksjon i Samsung Galaxy S5?