Samsung Galaxy S5, veldig realistisk konsept

Samsung-Galaxy-S5- Konsept

Hver dag er vi nærmere lanseringen av oppfordringen om å være målestokken for markedet og Samsungs flaggskip, etterfølgeren til det suksessrike galaksen S-serien, Samsung Galaxy S5.

Mange har vært konseptene som vi har sett de siste månedene, i dag ekko vi et konsept som kom fra nederlandske land, og som på grunn av dets realisme veldig mye kunne ligne på den endelige utformingen av denne terminalen.

I dette tilfellet ville terminalen være ganske tynn, og selv om mange tilhengere av Samsung-terminaler forventer et aluminiumskropp, ser det ut til at den endelig vil være laget av plast og vil gi tilgang til batteriet for å kunne bytte den. Galaxy S5 vil ha en skjerm 5,25-tommers SUPERAMOLED og en oppløsning 2K på 2560 × 1440 piksler med beskyttelse Gorilla Glass 3. Et bakkamera 20 megapiksler og et hurtigladende batteri fra 2900 mAh.

Operativsystemet blir Android 4.4 Kit Kat og det vil også gi et fornyet lag med Samsung Touchwiz-tilpasning.

De siste lekkasjene talte om at den ville ha en fingeravtrykksdetektor, og at den ryktes irisskanneren vil forbli for fremtidige versjoner av merkevaren.

Vi håper at snart vi alle kan komme i tvil om hvordan det nye flaggskipet til merket vil se ut, og det er at de siste lekkasjene indikerer at presentasjonen vil være i slutten av neste februar.