Samsung Galaxy S5 vil også omfatte fingeravtrykksdeteksjon

Samsung Galaxy S5 kan også inneholde en fingeravtrykksleser ifølge de siste nyhetene. Og det er at teknologien til smarttelefoner har kommet fremover med store sprang, men har fokusert utelukkende på prosessorene eller skjermene som kommer i disse, mens andre ting som batteri autonomi eller sikkerhet har vært noe mer avsidesliggende. Nå bekrefter imidlertid et nytt rykte at den neste Samsung-terminalen kan ha et nytt sikkerhetssystem basert på fingeravtrykkdeteksjon. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 med fingeravtrykkleser

Samsung Galaxy S5 ville ha et fingeravtrykssensor

Vi så allerede i tidligere innlegg ryktene om at den neste iPhone 5S også ville ha en fingeravtrykksdetektor, og nå ser det ut til at siden Samsung blir ikke mindre Og de vil også inkludere denne funksjonen i sin nye Samsung Galaxy S5.

Og det er at selv om det ikke blir snakket om så mye, er sikkerhet et grunnleggende aspekt å ta hensyn til i nåværende enheter. Vi synes det er en god ide å tenke at fremtidige terminaler vil ha mye sterkere sikkerhetsmønstre enn dagens.

Videre antyder den samme nyheten også at Samsung Galaxy Note 3 kan implementere en slik funksjon før, så vi ville være ganske nærme å lære mer om denne nye og interessante funksjonen.

Med alt dette kan fingeravtrykksdetektoren bli et grunnleggende trekk ved fremtidige enheter. Vil det samme skje i autonomien til batteriene? La oss håpe det…

Og for deg, hva synes du om ideen om å inkorporere en fingeravtrykksleser i neste Samsung Galaxy S5?