Samsung Galaxy S5 ville gi grensesnitt for Apple-fans

Det er sannsynligvis Android-brukere som er overbevist om overherredømme av terminalen og ikke vil endre den for noe. Og det samme vil skje med mange iFans som tror at det ikke er noe bedre enn iOS i verden. Imidlertid ser det ut til at Samsung ønsker å snu ideen, og de siste lekkasjene i form av uoffisielle rykter indikerer at en funksjon i det kommende Samsung Galaxy S5 De kan overbevise noen iPhonere.

Sannheten er at jeg for øyeblikket har min alvorlige tvil. Selv om vi vurderer det Apple fortsetter mellom timbo og trommel Med sin iPhone-skjermstørrelse er det kanskje ikke noen få som, hvis de foreslår noe bedre, ikke tenker to ganger og ender opp med å fornye seg med neste generasjon av koreaneren, med Samsung Galaxy S5.

Men hva er det som ville fått minimalistiske Apple-brukere til å bytte til grensesnittet Samsung TouchWizz? Også. Angivelig ville selskapet ha implementert en interessant funksjon basert på et hjul som det du ser på skjermen som gjør at du kan kontrollere mange av telefonens funksjoner med en hånd. Hvis vi vurderer at enkelhet, brukervennlighet og enkelhet i grensesnittet er blant de tingene som iFans setter mest pris på, vil vi da møte overgangen fra Apple til Samsung?

Alt må sees i ettertid, men jeg sitter igjen med oppgaven enn eksistensen av en Samsung Galaxy S5 og å være denne spesielle funksjonen, vil det aldri bli en iPhone med iOS. Så det vil sikkert være slitne iFans fra Apple som vil endre seg. Men ikke bare for et hjul med vakker grafikk og enhånds kontroll.