Samsung Galaxy S5 viser netthindedetektor i «ny kunngjøring»

Ryktene og spekulasjonene knyttet til neste Samsung Galaxy S5 blir større og større til det punktet at vi har mer enn én nyhet om dagen, praktisk talt relatert til den neste terminalen i koreaneren, uten å vite noen av dens aspekter offisielt. . Nå, i dag, har en ny video i form av en “reklame” blitt publisert rundt nettverket, som viser oss et annet konsept for denne Samsung Galaxy S5 med en aluminiumsbelagt karosseri og en netthinnedetektor. Vil du se det?. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 viser netthindedetektor i «ny kunngjøring»

De siste månedene ser vi et nytt designkonsept for dette praktisk talt hver dag. Samsung Galaxy S5. I går viste vi deg et nytt konsept som til og med ble ledsaget av den nye Samsung Galaxy Gear 2.

Nå, denne nye videoen, takket være SET Solutions, viser oss et bearbeidet designkonsept for denne Samsung Galaxy S5 i form av en annonse og med et legeme helt dekket i aluminiumsbestandig mot alle slags uønskede støt.

Dette er ikke det første konseptet fra gutta på SET Solutions. Ved mange tidligere anledninger har disse utdypet design for iPhone 6 og HTC M8, blant mange andre.

Ved denne nye anledningen vises Samsung Galaxy S5 i en 360-graders visning der vi fullt ut kan sette pris på hver eneste av dens fysiske aspekter. Et designkonsept uten tvil godt fungerte og virkelig behagelig for våre øyne.

Skjermen på denne nye Samsung Galaxy S5 er 5,25 tommer stor Og det viser også, som vi allerede har sagt flere ganger i samme innlegg, en fantastisk netthinnedetektor som lar oss låse opp terminalen på en trygg, rask og veldig, veldig enkel måte.

¿Du liker dette nye designkonseptet for Samsung Galaxy S5?