Samsung Galaxy S5 viser oss kurvene i en ny design

Han Samsung Galaxy S5 det vises i et vellykket nytt designkonsept med ganske troverdige funksjoner. Uten tvil et av de mest “virkelige” designkonseptene sett til dags dato. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 viser oss kurvene i en ny design

Samsung Galaxy S5 viser oss kurvene i en ny design

Og det er at vi i mange tidligere oppføringer har vist deg mange designkonsepter for det neste Samsung Galaxy S5. Vi har sett godt gjennomarbeidede konsepter og andre som for øyeblikket ville være nesten utenkelig.

I dag ønsker vi å dele med dere et nytt designkonsept for dette Samsung Galaxy S5 Nylig lastet opp til YouTube av brukeren gamecraft hd, og det vises i noen funksjoner som lover mye.

Blant disse befinner vi oss foran en gigantisk skjerm, hvordan kan det være ellers, 5,2 tommer i størrelse. Innerst inne drives denne Samsung Galaxy S5 av en kraftig Octa-Core-prosessor som kan arbeide med en klokkehastighet på 2 GHz. Som om den kraften ikke var nok, ledsages dette også av totalt 4 GB RAM.

På baksiden gleder det oss med et utsøkt bakkamera utstyrt med 16 megapiksler oppløsning og som er supplert med et annet sekundært kamera med 5 megapiksler oppløsning. Uten tvil dette Samsung Galaxy S5 Det gjør det ganske bra i den fotografiske delen.

Endelig kunne vi også fremheve det 3.200 milliamp kapasitetsbatteriet og den nyeste versjonen av Android 5.0 Key Lime Pie. For intern lagring vil dette være tilgjengelig i versjoner 32, 64 og 128 GB som kan utvides senere ved bruk av microSD-kort.

Uten å underholde deg mye mer, lar vi deg den aktuelle videoen.

¿Hva synes du om dette nye designkonseptet for neste Samsung Galaxy S5?