Samsung Galaxy S5 vist i aluminiumsdesign

Han Samsung Galaxy S5 Det vises igjen i et nytt designkonsept som er laget av aluminium. Et aspekt av det mest elegante vi har sett til nå og med en mer enn rimelig likhet med den nåværende HTC One. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 vist i aluminiumsdesign

Som vi nettopp har sagt, dette Samsung Galaxy S5 Det vises i en av de mest elegante, kompakte og robuste designene vi har sett til dags dato.

Hovedfunksjonene inkluderer en kraftig 8-kjerners Qualcomm Snapdragon-prosessor som kan arbeide med en klokkehastighet på 2 GHz, 4 GB RAM og totalt 64 GB internt minne som senere kan utvides ved hjelp av kort av microSD-type.

Blant resten av spesifikasjonene til denne Samsung Galaxy S5 finner vi også 4G-tilkobling og et sjenerøst batteri på 4000 milliampers kapasitet. Som om alt dette ikke er nok for deg, skal det også bemerkes at alt dette potensialet er innrammet i en tykkelse på bare 7 mm. Uten tvil en kraftig og ergonomisk terminal når du transporterer den hvor som helst.

Samsung Galaxy S5 vist i aluminiumsdesign

Bakkameraet til dette Samsung Galaxy S5 Den har totalt 16 megapiksler oppløsning og er også ledsaget av en kraftig LED-blits. Når det gjelder operativsystemet, har terminalen kjørt under Android 4.2 Jelly Bean-versjonen, som kan oppdateres senere.

Når det er sagt om egenskapene og sett designet,Ønsker du å se slike kurver i nye Samsung Galaxy S5?