Samsung Galaxy S5 vist i en fabelaktig ny design

Samsung Galaxy S5 vises igjen i et fabelaktig nytt designkonsept skapt av en Deviantart-bruker. Et fantastisk aspekt som sikkert ville vært veldig vellykket hvis den nye Samsung-terminalen hadde denne. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 vist i en fabelaktig ny design

Som vanlig har den blitt publisert igjen i dag et nytt designkonsept for neste Samsung Galaxy S5. I denne anledningen, og som vi allerede har fortalt deg i begynnelsen av samme oppføring, er denne designen blitt produsert av Deviantart-brukeren identifisert under navnet Guilherme2502. I denne anledningen blir ikke designen ledsaget av de viktigste kjennetegnene, så vi overlater den delen til fantasien til hver enkelt …

Med fokus på det som interesserer oss denne gangen, kan vi sette pris på at dette Samsung Galaxy S5 sport en virkelig stilig kropp så vel som kompakt og nyskapende. Et organ der stjernen som skinner mest er et gigantisk panel innrammet i en nesten ikke-eksisterende kant i alle ender av terminalen. Et aspekt som gjør at enheten kan ha en større skjerm samtidig som de har samme dimensjoner.

På baksiden av denne Samsung Galaxy S5 holdes kameraet fremdeles ledsaget av en kraftig LED-blits på bunnen. Tykkelsen har også blitt godt arbeidet ved denne nye anledningen, og distribusjonen av resten av knappene / tilkoblingene ser ut til å forbli intakt med hensyn til tidligere generasjoner av terminalen.

Og til deg,Hva synes du om dette nye designkonseptet for Samsung Galaxy S5?