Samsung Galaxy S5 vist i en mulig design

Samsung Galaxy S5 det vises i et ganske særegent nytt konsept. Og er at noen få dager etter at det mest aktuelle Samsung-flaggskipet ble solgt i Spania, har brukerne allerede synet på neste generasjon.

Samsung Galaxy S5 vist i en ny design

Samsung Galaxy S5 vist i en ny design

Ja, du har lest den riktig. I denne nye oppføringen gir vi deg et mulig konsept av Samsung Galaxy S5. Og er at som alltid skjer i denne verden, pleier brukere å sette søkelyset langt utover i dag.

Som de fleste av dere allerede vet, er Samsung Galaxy S4 blitt solgt i Spania den siste lørdagen, men de mest rastløse brukerne ønsker allerede å vite hvordan neste Samsung Galaxy S5 blir.

Det som de fleste forbrukere er opptatt av, er skjermstørrelsen som den nye terminalen vil velge for. Samsung.

Det er kjent av alt at terminalene for tiden har en tendens til å ha mer og mer, en større skjermstørrelse. Derfor viser Mobileaks oss nå denne interessante designen til en antatt Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5, nytt konsept

På bildet kan vi se at terminalen vil være sammenleggbar. Uten tvil, en utmerket ide, siden terminalene i dag har en tendens til å ta mer og mer plass, til det punktet at mange ikke kan lagres i et stort antall lommer.

Når det gjelder utseende, lar denne Samsung Galaxy S5 de avrundede kantene sett fra tidligere modeller for å fokusere på et mye mer firkantet utseende.

I tillegg har den en tykkelse på bare 15 mm når den er lukket og bare 7,5 mm når vi bretter den ut. Når det gjelder tastaturet, ser det ut til at det forblir det samme med volumtastene og klemmelåsen på sidene og en fysisk “hjemmeknapp” på baksiden.

Uten tvil virker alt veldig logisk, enda mer når vi vurderer den store interessen Samsung av fleksible skjermer.

Nå, som vanlig, vil vi gjerne vite meningene fra leserne våre i denne forbindelse.

Hva synes du om dette konseptet med fleksibel og sammenleggbar skjerm for det neste Samsung Galaxy S5?.