Samsung Galaxy S5, vist i en unik og slående design

Samsung Galaxy S5-konsept

Han Samsung Galaxy S5 Det har allerede vært gjenstand for litt oppmerksomhet, og det er bare noen måneder siden at Samsung Galaxy S4 er blant oss, og til tross for at det fremdeles er flere måneder for lanseringen. Samsung Galaxy S4 er utvilsomt en flott smarttelefon, men Samsung har måttet møte litt kritikk hovedsakelig fokusert på designen, nesten alle anmeldelser har trukket frem den noe intetsigende designen til Samsung Galaxy S4. I dag ønsker vi å vise deg en Samsung Galaxy S5 Den har et unikt design.

Andre kritikker som Samsung har fått for sine modeller, spesielt Samsung Galaxy S3 og S4, fokuserer på bruk av plast for bygging av terminaler som er ment å være premium, spesielt for pris. For noen dager siden ga vi deg allerede nyheten om at Samsung planlegger å bruke førsteklasses materialer til telefonene sine, og at det er nok indikasjoner i koreanerne om at dette vil skje i løpet av det neste Samsung Galaxy S5.

Mange ganger oppdager vi konsepter for fremtidige enheter som gir en interessant innsikt i hva som kan tilbys. De presenterer vanligvis nye ideer, og det er dette konseptet vi bringer deg i dag Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5-konsept

Det har vært kjent i lang tid at Samsung jobber med fleksible eller sammenleggbare skjermer, og at skjermer er noe Samsung passer godt på på enhetene sine. Dette nye konseptet er blitt realisert av Jermaine i Mobileaks.

Den nye ideen som dette konseptet bringer oss er at skjermen på denne antatte Samsung-galaksen S5 bretter seg horisontalt. En annen ting som skiller seg ut fra dette Samsung Galaxy S5 er at den har en ekstra LCD-skjerm på baksiden som forsvinner når telefonen er lukket. Den vertikale skjermen kan brukes til å vise varsler, og fungerer også som et musikkspiller-grensesnitt.

Som du kan se på bildene som følger med artikkelen her, dette konseptet av Samsung Galaxy S5 Den har en skjerm fra kant til kant, og hjemmeknappen sitter litt til siden for å tillate loddrett folding. Dette er også en ekstremt slank design som sannsynligvis vil tiltrekke seg mange kunder.

Selv om dette konseptet av Samsung Galaxy S5 Det kan være for nyskapende for en produksjonstelefon hvis den presenterer noen ganske innovative ideer som godt kan inkluderes i den endelige utformingen av Samsung Galaxy S5, selv om det kanskje ikke er i sin helhet.

Vil du se det neste Samsung Galaxy S5 Badge dukket opp med et design så nyskapende som dette? Tror du at noen av ideene vil bli diskutert i det neste Samsung Galaxy S5?