Samsung Galaxy S5 vist i et spektakulært design

Samsung Galaxy S5 vises igjen i et av de mest spektakulære designkonseptene som er sett til dags dato og skapt av gutta fra T3. Et utrolig designkonsept ledsaget av hovedfunksjonene du absolutt ikke kan gå glipp av. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 vist i et spektakulært design

Som vi nettopp har fortalt deg, ved denne nye anledningen kommer Samsung Galaxy S5 med hovedfunksjonene. Blant disse kan vi fremheve en utrolig 5-tommers skjerm som kan vise en 2K-oppløsning.

I dypet av tarmen finner vi oss før totalt 4 GB RAM og en kraftig prosessor med 8 kjerner utstyrt med en 64-biters arkitektur. Når det gjelder operativsystemet, og som forventet, står vi overfor den nyeste versjonen av Android 4.4 Kit Kat.

Vi må også fremheve det utrolige bakkameraet på 16 megapiksler med oppløsning med LED-blits og muligheten for å gjøre videoopptak i 1080p kvalitet og de utmerkede fronthøyttalerne som gir oss utrolig surroundlyd.

Lite mer kan vi si om dette Spektakulært nytt designkonsept for Samsung Galaxy S5 så nedenfor lar vi deg ha den aktuelle videoen du kan se med egne øyne.

¿Hva synes du om dette nye designkonseptet for Samsung Galaxy S5?