Samsung Galaxy S5 vist i hvitt

Han Samsung Galaxy S5 viser oss igjen sjarmene i et nytt designkonsept ferdig ferdig i hvitt. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 vist i hvitt

Samsung Galaxy S5 vist i hvitt

Som vanlig er Samsung Galaxy S5 I dag vises det igjen i et nytt bilde helt i hvitt. Dette kan bety at Samsung endelig ville lansere sin nye terminal i mer enn en farge slik den har gjort i de siste avdragene.

Ved denne anledningen har dette nye designkonseptet også blitt ledsaget av en liste med spesifikasjoner, selv om disse etter vår mening ikke virker veldig reelle …

Og det er at denne Samsung Galaxy S5 er utstyrt med en gigantisk 6-tommers skjerm i SuperAmoled-størrelse, et utenkelig bakkamera utstyrt med totalt 33 megapiksler oppløsning ledsaget av en kraftig Xenon-blits, et annet sekundært kamera på 8 megapiksler og totalt 6 GB RAM.

Blant resten av spesifikasjonene for dette Samsung Galaxy S5 Inkludert er også et batteri med 5000 milliarder kapasitet, 32, 64 eller 128 GB intern lagring som kan utvides senere ved bruk av microSD og Android type 6.0 kort.

I tillegg, og i tilfelle alt som bare siteres smaker lite, skal det også bemerkes at dette Samsung Galaxy S5 Den vil inneholde alle komponentene i en tykkelse som ikke ville overstige 6 mm tykk. Utvilsomt en terminal, som for øyeblikket er noe langt fra virkeligheten.

Nå, og som vi alltid gjør i denne typen artikler, er vi åpne for å vite dine meninger om det.

¿Hva synes du om dette nye designkonseptet for fremtidens Samsung Galaxy S5?