Samsung Galaxy S5 vist i nytt bilde med Tizen

Samsung Galaxy S5 Det vises i et nytt bilde som kjører under sjarmen til Tizen, det neste operativsystemet for koreanske mobile enheter. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 vist i nytt bilde med Tizen

Samsung har støttet utviklingen av det nye mobile operativsystemet Tizen, og ifølge det som er sagt, kunne dette operativsystemet ikke bare nå terminalene til selskapet selv, men det vil bli brukt i flere enheter. Nå ham Samsung Galaxy S5 det vises i et nytt bilde som kjører under sjarmen til dette operativsystemet.

På forsommeren ble den første Samsung-enheten som ble utgitt kjørt under Tizen forsinket til oktober i stedet for å bli utgitt i august, når forventet. Det har også nylig blitt antydet at Tizen skulle komme først på nye Samsung Galaxy S5.

Da vi snakket om dette for første gang virket det på oss at det var høyst usannsynlig at Samsung helt ville forlate Android. Og det er også forventet at telefonene som ble lansert i Tizen også vil være tilgjengelige under Android.

Som vi nettopp har fortalt deg, har et nytt bilde blitt filtrert som viser oss det mulige Samsung Galaxy S5 allerede kjører under det nye Samsung-operativsystemet.

Dette nye konseptet av Samsung Galaxy S5 Den drives av en kraftig Exynos 5 Octa-prosessor som kan arbeide med en klokkehastighet på 1,9 GHz, den har en 4,8-tommers skjerm av Super AMOLED-type, 2 GB RAM og 32 GB intern lagring (utvides senere ved hjelp av microSD-kort). Den har også et bakkamera med 16 megapiksler oppløsning med bildestabilisering og 4K videoopptak, et 2-megapiksel frontkamera og Tizen i sin 3.0-versjon.

Metallskallet kommer i blått, rødt, lilla og svart og ser rett og slett ganske slank ut. Hva designen angår, dette Samsung Galaxy S5 Det forfører oss med en kant-til-kant-skjerm med den allerede så vanlige fysiske knappen i bunnen.

Og til deg,Hva synes du om denne Samsung Galaxy S5?