Samsung Galaxy S5 vist med metallhus

Han Samsung Galaxy S5 Det viser oss igjen kurvene i et nytt bilde der kroppen helt er laget av metall. Uten tvil en kompakt, solid og motstandsdyktig design som vil tjene penger til mer enn en forbruker. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 vist med metallhus

Samsung Galaxy S5 vist med metallhus

Denne nye Samsung Galaxy S5Som vi nettopp har fortalt deg, er vi veldig hyggelig overrasket med det utrolige designet som er laget av metall. Utvilsomt, et aspekt som Samsung bør ta høyde for, siden de aller fleste klager mottatt av tidligere generasjoner av terminalen har hatt å gjøre med plastmaterialet som ble brukt i disse.

Blant spesifikasjonene til denne nye Samsung Galaxy S5 finner vi en utrolig 5-tommers skjerm i full HD-størrelse, 4 GB RAM, totalt 128 GB dedikert til det interne minnet, som senere kan utvides ved bruk av microSD-kort, en utrolig 16 megapiksler bakkamera med LED-blits og Android versjon 5.0.

Angående utseendet til dette Samsung Galaxy S5Vi er også veldig nysgjerrige på kurvene som det ser ut. Vi står overfor et totalrenovert design, og det har ingenting å gjøre med de allerede så typiske avrundede kantene som brukes av Samsung i det store flertallet av enhetene.

Ved denne nye anledningen befinner vi oss før a Samsung Galaxy S5 noe som vel ved sitt utseende minner oss mye om en LG L9. Når det gjelder tastaturet, forblir det intakt med volumkontrolltastene på en av sidene og den allerede så vanlige fysiske knappen på bunnen.

Og til deg,Hva synes du om denne nye Samsung Galaxy S5?