Samsung Galaxy S5 vist med skjerm som hjemmeknapp

Han Samsung Galaxy S5 Det vises i et overraskende nytt designkonsept der startknappen er en nyttig og praktisk berøringsskjerm som kan vise oss et bredt utvalg av alternativer. Du kan ikke miste dette !. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 vist med skjerm som hjemmeknapp

Samsung Galaxy S5 vist med skjerm som hjemmeknapp

Til dags dato har vi vist deg mange designkonsepter relatert til dette Samsung Galaxy S5 men uten tvil ingen som den vi ønsker å dele med deg i dag.

Og det er at dette nye designkonseptet ikke skiller seg ut for de fantastiske egenskapene eller den gigantiske skjermen, men heller at denne nye Samsung Galaxy S5 har en liten berøringsskjerm i bunnen som fungerer som den allerede så populære og vanlige knappen hjem.

Men det er slik at dette ikke stopper her, sa skjermen, bortsett fra å oppfylle den typiske funksjonen til hjemmeknappen gir oss et bredt spekter fullt av flere muligheter som i stor grad letter navigasjonen gjennom alle deler av dette Samsung Galaxy S5. Og er at vi blant mange andre alternativer for eksempel kan sjekke tiden uten å måtte slå på hovedskjermen på enheten. Interessant, ikke sant?

Når det gjelder det fysiske aspektet av dette nye konseptet, vekker fasongene på kantene vår oppmerksomhet. Dette Samsung Galaxy S5 satser på bemerkelsesverdig avrundede ender, og bryter dermed forventningene fra begynnelsen. Lite mer kan vi belyse om dette nye konseptet siden dets viktigste spesifikasjoner og / eller egenskaper ikke er publisert med det.

Og til deg,Hva synes du om dette nye designet for neste Samsung Galaxy S5?