Samsung Galaxy S7, mulig lekkasje på metallchassiset

Med ankomsten av det nye året begynner ryktene å dukke opp som om det var sopp, og en av terminalene som har mest kreditt for seg er Samsung Galaxy S7. Det har allerede vært lekkasjer på flyene i tre dimensjoner, og i dette tilfellet snakker vi om en påstått lekkasje på aluminiums chassiset.

Antatt chassis fra Samsung Galaxy S7.

Weibo Det er et av de viktigste fiskeplassene i spørsmål om rykter. Denne gangen fem bilder er filtrert, som har utgitt en angelsaksisk side.

Når de avklarer på siden, er vi på sprø grunn, siden vi beveger oss i form for formodning og rykter. Spesielt denne har blitt gitt mer troverdighet fordi Det nevnes at det tilhører et flaggskip av det koreanske merket som ennå ikke er lansert. Derfra har de begynt å knytte prikker og sammenligne med de nåværende Samsung-modellene er det konkludert med at vi sannsynligvis snakker om Samsung Galaxy S7.

Antatt chassis fra Samsung Galaxy S7.

Når det gjelder utseende, kan det sees at de nye terminalene som Samsung har i tankene ikke kommer til å endre seg bare i forhold til de nåværende. Med Mobile World Congress 2016 rett rundt hjørnet og bildene som lekker, er det ikke sprø å tenke på at alt hører til den nye Samsung Galaxy S7. Hvis dette er sant, vil vi allerede ha noen nye funksjoner på terminalen, for eksempel USB-porten for lading / dataoverføring.

Antatt chassis fra Samsung Galaxy S7.

Denne 2016 blir presentert med mange nye funksjoner, som starter med årets første uke med CES Las Vegas og en måned senere med MWC. Jeg håper du holder deg på Planetared for å være klar over alle nyhetene.

En hilsen!