Samsung Galaxy SIV ble til en bærbar konsoll

GamePad Samsung Galaxy SIV

14. mars presenterte Samsung sitt nye flaggskip og utover sine nye funksjoner når det gjelder Hardaware og programvare, gjorde Samsung det klart at det det har i tankene for det nye Samsung Galaxy SIV. Det ser ut til at Samsungs intensjon er å konvertere Samsung Galaxy SIV på et spillapparat, blant annet.

I dette rammeverket og med denne intensjonen som tidligere er beskrevet, presenterte Samsung oss for en prototype for et offisielt tilbehør hvis mål er å konvertere Samsung Galaxy SIV på en bærbar konsoll. Med andre ord presenterte de oss en GamePad for å kontrollere spillene som, gitt den økende kraften til smarttelefoner, dukker opp oftere og med større kvalitet i app-butikker, i dette tilfellet på Google Play.

Når det gjelder fjernkontrollen, setter vi pris på et design som ligner på en fjernkontroll av Xbox 360 både i arrangementet av knappene så vel som tverrhodet og de analoge styrespakene. For sin kraft vil den ikke bruke telefonbatteriet, noe som ville vært en stor designfeil, og dermed redusert autonomien til settet, men vil gjøre det ved bruk av to AAA-batterier. Kommunikasjon med smarttelefonen vil skje gjennom Bluetooth, så foreningen av Gamepad med Samsung Galaxy SIV Det vil ganske enkelt være en mekanisk forbindelse, og det vil ikke være noen elektrisk / elektronisk forbindelse mellom dem.

For øyeblikket er det ingen pris eller utgivelsesdato på markedet av Samsung, men vi er klare over at det gitt kraften til nåværende smarttelefoner det ikke er sprøtt at vi ser denne gamepaden på markedet de kommende månedene. I tillegg, som et offisielt tilbehør, sikrer vi full kompatibilitet med Samsung-enheter. Det skal bemerkes at ikke bare Samsung Galaxy SIV Passer perfekt til gamepad men også perfekt for en Samsung Galaxy Note II