Samsung Galaxy SIV vs Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy SIV vs Samsung Galaxy Note II

Samsung har i sin smarttelefonkatalog med avanserte terminaler som dekker alle mulige skjermstørrelser. Nå som den endelig har kommet i butikker, er hovedpersonen i denne katalogen Samsung Galaxy s4 som i tillegg til å være den nyeste er den som kanskje har den mest avanserte teknologien. FullHD-skjerm, åttekjerneprosessor, tretten megapiksler kamera og smarte funksjoner er bare noen få detaljer om funksjonene. Innenfor katalogen har Samsung også andre meget ledende enheter, og hvis forskjeller mellom dem er veldig subtile. En av disse terminalene veldig lik Samsung Galaxy s4 er han Samsung Galaxy Note 2 . Denne enheten er kjent for å være etterfølgeren til terminalen som sannsynligvis lanserte konseptet, som så få mennesker liker, av phablet. Denne hybrid har en pekepenn som gjør at vi kan få mest mulig ut av det enorme 5,5-tommers panelet. Han Samsung Galaxy Note 2 Det er også veldig kraftig og har et veldig attraktivt kamera. I dag skal vi forberede oss på å gjøre en sammenligning mellom disse to koreanske terminalene som er så like hverandre og fokusert på publikum kanskje mer annerledes enn dem selv.

Design og visning

Vi vet alle at det første som vil tiltrekke oppmerksomheten til en terminal er designen og i stor grad skjermen, da det er den komponenten i terminalen som er mest åpenbar. I dette tilfellet finner vi en stor forskjell mellom Samsung Galaxy SIV og Samsung Galaxy Note 2 og det er oppløsningen SIV har FullHD og Note II har HD. Selv om størrelsesforskjellen ikke er akkurat stor siden Samsung-phablet er 5,5 tommer sammenlignet med 5 tommer for en ren smarttelefon. De to tingene tilsammen tilsier at piksletettheten som SIV presenterer er nesten dobbelt så stor som for Note II (441 ppi vs. 267ppi). For å gi oss en ide, Samsung Galaxy Note 2 den når ikke den teoretiske 300 ppi som antar en optimal piksletetthet for det menneskelige øyet mens Samsung Galaxy s4 Det overgår det langt. Hvis vi legger til dette at den rene smarttelefonen har premiere på Gorilla Glass 3-beskyttelsen mot Gorilla Glass 2, er det tydelig at Samsung Galaxy s4 den overgår merkevarebroren i denne forbindelse. Husk at teknologien som brukes i begge terminalene er Super AMOLED i henholdsvis HD- og FullHD-versjonene.

Samsung Galaxy SIVSamsung Galaxy SIV

Når det gjelder designen, som kanskje er et av de mest kontroversielle poengene med det nye Samsung Galaxy s4 Vi finner veldig like linjer i begge terminalene, da begge er inspirert av de generelle linjene for både design og materialer som brukes til bygging av Samsung-terminaler. Dimensjonene er åpenbart forskjellige, og det mest bemerkelsesverdige er tilstedeværelsen av S-pennen i Samsung Galaxy Note 2 og ikke-tilstedeværelsen av det i Samsung Galaxy s4.

Kamera og multimedia

Samsung har arrangert i Samsung Galaxy s4 En ny generasjon tretten megapiksler bakbelyst sensor i bakkameraet som tjener til å vise seg mot rivaler, som i tillegg til å ta veldig store bilder gir flott kvalitet selv i lite lys. Bortsett fra de tekniske egenskapene til sensoren og linsen, er kameraet til denne modellen også utstyrt med noen eksklusive programvarefunksjoner som Dual Camera, som som vi allerede har forklart i en grundig analyse av kameraet til denne terminalen, er et system som bruker samtidig foran og bak kameraer, og skaper komposisjoner der begge bildene vises. tvert imot Samsung Galaxy Note 2 Den har et 8 megapikslers kamera som, selv om det ikke er så avansert som sensoren som inneholder SIV, også gir god kvalitet. Begge har henholdsvis 2 megapiksler og 1,9 megapiksler frontkamera, LED-blits, autofokus, FullHD videoopptak, geo-tagging og andre grunnleggende funksjoner.

Samsung Galaxy Note IISamsung Galaxy Note II

Begge terminalene kan fungere som et multimediasenter, spesielt når begge utstyrer DLNA-teknologi som lar deg se videoen du spiller på hvilken som helst kompatibel TV trådløst.

Prosessor, minne

Han Samsung Galaxy s4 Den kommer på markedet med to forskjellige versjoner, spesielt i prosessoren som inneholder hver av versjonene. På den ene siden har vi en versjon som utstyrer den nyeste Qualcomm, Sanpdragon 600 som er en 1,9 GHz firkjerne og en andre versjon med en 1,6 Ghz åttekjerne Exynos Octa fra huset. En av disse to brikkene overgår den 1,6-kjernede firekjerners Exynos som utstyrer Samsung Galaxy Note 2, selv om det må sies at denne terminalen også er veldig flytende.

Begge terminalene har 2 GB RAM som gir en veldig jevn opplevelse av hele driften av hver modell. Når det gjelder intern lagring, har de to modellene de samme tre versjonene av 16 Gb, 32 Gb eller 64 Gb, som hver kan utvides til 64 GB mer via microSD-kort.

Operativsystem og programvare

På dette tidspunktet finner vi en liten fordel for Samsung Galaxy s4 fordi det i en tid vil være en liten forskjell da dette vil bli utgitt med versjon 4.2.2 mens Samsung Galaxy Note 2, etter å ha blitt utgitt noen måneder før, har den 4.1.2, men om noen måneder eller uker vil den kunne ha versjon 4.2.2, og legger også til mange av programvarefunksjonene som foreløpig er eksklusive for den nyeste modellen som Smart Scroll, Smart Pause, S Helse, S Translator, osv …

Samsung Galaxy SIV vs Samsung Galaxy Note IISamsung Galaxy SIV vs Samsung Galaxy Note II

Tilkobling og autonomi

Denne delen er der det kanskje er mindre forskjeller mellom en terminal og en annen. Begge har en LTE-brikke for å få tilgang til Internett hvor som helst i høy hastighet eller også via 3G + (21 Mbps). De har høyhastighets Wi-Fi, og gjennom denne tjenesten kan vi også glede oss over Wi-Fi Direct-systemet (raskere informasjonsoverføring) og Wi-Fi Hotspot for å dele mobilforbindelsen. Heller ikke mangler er den trådløse Bluetooth 4.0-porten, Glonass GPS-antennen, DLNA-standarden og NFC-brikken. De fysiske tilkoblingene er de typiske i alle terminalene som nylig har kommet på markedet, mini-jack for hodetelefoner og MicroUSB-porten som er kompatibel med MHL-systemet i begge terminaler. Hvis det skal nevnes at Samsung Galaxy s4 Den har en infrarød port.

Batteriet som normalt på grunn av sin større størrelse har større kapasitet i Samsung Galaxy Note II som har 3100 mAh sammenlignet med 2600 av den andre modellen. Dette sammen med flere faktorer som lavere oppløsning på skjermen og at prosessoren, som er mindre kraftig, vil være mindre krevende med tanke på energi, kan vi forsikre at autonomien til Samsung Galaxy Note 2 vil være noe høyere enn for Samsung Galaxy s4.

konklusjoner

Vi står overfor to ledende terminaler innen rekkevidden til Samsung-modeller, men det har vært tydelig at Samsung Galaxy s4 Den har flere egenskaper som er overlegen Samsung Galaxy Note 2, hovedsakelig på grunn av tidsforskjellen som har gått siden presentasjonen av det ene og det andre. Til tross for kjøp av en terminal som Samsung Galaxy Note 2 gir funksjoner som Samsung Galaxy s4 Det kan ikke samsvare med S-pennen eller større autonomi. Og vi er også sikre på at til og med til en bedre pris enn den nye Samsung-terminalen.