Samsung Galaxy Tab 3 8.0 vs iPad Mini

Ipad miniIpad mini

Etter de mange lekkasjene som har dukket opp de siste ukene, Samsung-nettbrettet, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Det er endelig blitt offisielt, selv om vi ikke har den eksakte datoen for utgivelsesdatoen, Samsung har kunngjort at den skal selges over hele verden denne måneden, og vi har allerede alle tekniske spesifikasjoner. Derfor er vi på det beste tidspunktet for å gi deg en sammenligning med et av målene i markedet for 7-8 tommers nettbrett, Ipad mini.

Samsung Galaxy Tab 3

Design

Utformingen av begge nettbrettene er veldig lik. Begge har lett avrundede hjørner og smalere siderammer enn topp og bunn. Imidlertid opprettholder begge terminalene identiteten til merkevaren. La oss si at Ipad mini han husker ubønnhørlig sine brødre iPhone i iPad og Samsung Galaxy Tab 3 8.0 han husker broren Samsung Galaxy S4 uten store problemer. Når det gjelder fargene vet vi at iPad Mini er tilgjengelig i svart og hvitt mens Samsung Galaxy Tab 3 8.0 De har bare annonsert det i hvitt, selv om Samsung er et selskap som har en tendens til å få flere farger for terminalene enn de som først ble markedsført, så det ville ikke være overraskende om vi kunne finne Samsung Galaxy Tab 3 8.0 i andre farger enn hvit.

Når det gjelder dimensjonene og når det gjelder nettbrett med en skjerm med veldig like dimensjoner, er det normalt at vi også finner en enorm likhet i disse, selv om det fremdeles kan sees at Samsung Galaxy Tab 3 8.0 den er litt mer langstrakt enn Ipad mini, som er litt mer firkantet: Samsung-nettbrettet er høyere (20,9 cm mot 20 cm) og smalere (12,38 cm mot 13,47 cm). Likheten er enda mer uttalt når det gjelder tykkelse (7,4 mm mot 7,2 mm) og vekt (314 gram mot 312 gram).

Samsung Galaxy Tab 3

skjerm

Vi vet alle at skjermen på Ipad mini Det er ikke dets sterke poeng å ikke presentere oppløsningen til en netthinneskjerm. Når det gjelder Samsung-nettbrettet, står vi overfor det samme problemet, og vi kan vurdere at når det gjelder skjermen står vi overfor et teknisk trekkplaster. Dimensjonene på skjermen er som vi har sagt veldig like fordi 8-tommers skjermen på Samsung-nettbrettet er nesten lik 7,9 tommer til Apple. Hvis vi til dette legger til at oppløsningen for begge nettbrett, også oppløsningsdataene er veldig like, med en oppløsning på 1280 x 800 Samsung Galaxy Tab 3 8.0 av 1024 x 768 i Ipad mini med pikseltettheter på 189 ppi for Samsung Galaxy Tab 3 8.0 og 162 ppi for Ipad mini, kan vi ikke gjøre annet enn å vurdere et totalt bind mellom begge tablettene med en viss fordel for koreaneren

opptreden

I henhold til spesifikasjonene som Samsung har publisert, vil Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Det er ikke en av de kraftigste nettbrettene fra den siste generasjonen av Samsung. De tekniske spesifikasjonene er imidlertid tilstrekkelige til å overskride spesifikasjonene til Ipad mini. Det sørkoreanske nettbrettets prosessor er en dual-core Intel Clover Trail, men på 1,5 GHz, mens den for Cupertino-nettbrettet, A5, er dobbeltkjernen med en frekvens på 1 GHz. Dette observerte overlegenhet i prosessordelen øker det hvis vi ser på mengden RAM som er tilgjengelig på begge nettbrettene. 1,5 GB for Samsung-terminalen for 512 MB av Cupertino-nettbrettet.

Ipad miniIpad mini

Imidlertid vet vi alle at i dette avsnittet er det noe misvisende å sammenligne rene tekniske spesifikasjoner med hverandre, når operativsystemene til de to enhetene ikke er like. Det vil si at vi kan oppleve at opplevelsen av å bruke en Ipad mini er overlegen den for a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 til tross for at den koreanske terminalen på papiret var kraftigere. Derfor må vi vente til en reell test av Samsung-terminalen for å kunne trekke noen endelig konklusjon på dette avsnittet, selv om det koreanske nettbrettet i utgangspunktet starter med en fordel.

Lagringskapasitet

Når det gjelder intern lagring, har vi versjoner på opptil 32 GB for Samsung og opptil 64 GB for Apple. Denne fordelen med bitt eplebrett når det gjelder intern lagring blir lik når du sjekker at Samsung-nettbrettet har et microSD-spor for minneutvidelse med opptil 64 GB, noe som betyr at vi kunne ha opptil 96 GB GB i Samsung Galaxy Tab 3 8.0. Husk at Apple fremdeles ikke har slike spor i noen av enhetene sine.

kameraer

I dette avsnittet møtes vi igjen med en praktisk talt absolutt likhet mellom begge enhetene. De to presenterer oss for et 5-megapiksler hovedkamera med en veldig lignende kvalitet i begge tilfeller. Vi vil heller ikke finne altfor store forskjeller med hensyn til frontkameraet, 1,2 MP på Apple-nettbrettet og 1,3 MP på Samsung.

tilkobling

Begge nettbrett er tilgjengelig i både Wi-Fi-versjoner og versjoner med 3G-tilkobling. Begge enhetene har selvfølgelig også Bluetooth 4.0 for alle modellene.

Batteri

På dette tidspunktet befinner vi oss i en lignende situasjon som ytelsen, siden autonomi, som er det som vil gi brukeren en bedre eller dårligere opplevelse, ikke avhenger av mengden mAh som batteriet eksklusivt har, men avhenger av hvordan du klarer det. operativsystemet denne energimengden som er lagret i batteriene. Derfor kan vi på dette tidspunktet bare direkte sammenligne mengden lagret energi som blir igjen til en senere analyse med faktisk bruk av Samsung-enheten den endelige konklusjonen.

Når det gjelder mengden energi som er lagret i batteriene i begge terminalene, kan vi derfor si at vi står overfor nok et teknisk trekkplagg, siden Samsung-nettbrettet gir oss et 4450 mAh-batteri og Apple-nettbrettet forblir tilsvarende 4490 mAh.

Apple vs SamsungApple vs Samsung

Pris

Som du vil ha sett, i tillegg til likheten i størrelse, er tilbudet på de to nettbrettene veldig likt når det gjelder tekniske spesifikasjoner. Imidlertid ser det ut til at Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Det klarer å overvinne det fra Apple på noen spesifikke punkter, avstandene virker ikke overdreven. Selvfølgelig er det forskjellene i operativsystem og design for å tippe balansen mellom dem, men sannsynligvis den mest avgjørende faktoren når du velger mellom de to er prisen.

Dessverre har Samsung for øyeblikket ikke sagt noe om prisen, og de eneste referansene vi har foreløpig er priser gitt av noen distributører, som peker til $ 329. Merkelig nok vil denne første referansen sammenfalle med prisen på Ipad mini, som også er 329 euro for den rimeligste modellen.