Samsung Galaxy Tab 3 vil ha to nye versjoner på 8 og 10,1 tommer

Vi har hørt rykter i lang tid om at Samsung skulle gi ut versjoner av Samsung Galaxy Tab 3 i lang tid, men de er endelig bekreftet, nå kan du også kjøpe Samsung Galaxy Tab 3 med 8 og 10,1 tommer i tillegg til den som ble presentert for litt mindre enn en måned siden på bare 7 tommer.

Disse nye versjonene av Galaxy Tab 3 har også andre forbedringer bortsett fra størrelsen på skjermene, som gjør dem til 3 helt forskjellige nettbrett.

Samsung Galaxy Tab 3 8 tommer

I 8-tommers-modellen kan vi finne en TFT-skjerm med en oppløsning på 1 280 x 800 (WXGA), med en piksletetthet på 189 ppi. Bakkameraet er på 5 megapiksler, og frontkameraet 1.3, prosessoren som vil inkludere vil være dual-core ved 1,5 GHz, hvorav ikke produsentens navn ennå ikke er kjent og RAM vil være 1,5 GB, utvidbart til 16 eller 32 av MicroSD.

Samsung Galaxy Tab 3 10,1 tommer

10,1-tommers-versjonen deler skjermoppløsningen med den nye Galaxy Tab 3 8-tommers-versjonen, men bringer også nyheter om 8-tommers-versjonen, bakkameraet i denne versjonen blir 3 megapiksler, mens foran kamper 1.3. Prosessoren forbedres i dette tilfellet med en 1,6 GHz dual-core og som vil være det Intel, men RAM-en er 1 GB også utvidbar på nøyaktig samme måte som i 8-tommers modellen. Operativsystemet er også det samme i de to tilfellene med Android 4.2.2 Jelly Beanselvfølgelig.Begge nettbrettene er mellomtoner, så vi håper at prisen (som vi ennå ikke vet) er rettferdig for deres egenskaper. 20. juni vil alle detaljer som vi mangler bli kjent, samt lanseringsdato.