Uncategorized

Samsung Galaxy Tab 4, offisielle funksjoner

Han Samsung Galaxy Tab 4 Det er offisielt kunngjort av sørkoreanerne, selv om egenskapene de kommenterer er en skuffelse for mange, siden prisene fremdeles blir båret av den nye Galaxy Tab Pro-linjen som har dukket opp i begynnelsen av dette 2014. Det gode er at det vil handle om en lav prisklasse, som vil tillate mange å få en.

galaxy-tab-4

Maskinvaren som vi kunne kjenne fra Samsung hånden, skiller seg ikke så mye fra det som ble sett med Galaxy Tab 3, med finish på 7, 8 og 10,1 tommer, hvor veldig i motsetning til hva vi diskuterte i en annen artikkel, vil det være knapper fysisk for navigasjon.

Fellesnevneren til Galaxy Tab 4 vil ha Wi-Fi, 3G og LTE (det vil være noe for enhver smak), selv om det foreløpig ikke er kjent datoen da produktet ble lansert i USA.

Samsung Galaxy Tab 4, funksjoner

galaxy-tab-4-back

Del av Galaxy Tab 4-funksjoner De har en 1,2 GHz-firekjerneprosessor, en skjerm med en oppløsning på 1280 × 800 piksler for alle tre modellene (noe som er en liten forbedring sammenlignet med det som ble sett i Galaxy Tab 3 som hadde 1024 × 600 piksler).

RAM vil være på 1,5 GB, den vil ha et 3MP bakkamera, utvidelse for microSD-kort og tilpasning av Android 4.4 KitKat med TouchWiz. Nå, de som savner det infrarøde som ble brukt til å bruke det som en fjernkontroll, må få ideen om å aldri se den igjen, fordi tilsynelatende Samsung har forlatt den.

galaxy-tab-4-8

Han Samsung Galaxy Tab 4-stil Det er det samme som selskapet har utviklet så langt, og som er blitt patentert på Galaxy Note 3, det vil si at de implementerer syntetisk skinn på baksiden med falske sømmer og et firkantet kamera på baksiden. Enhetens rammer vil nå være mer utpreget, så nettbrettet vil ta litt mer plass selv om plastringen på kantene blir fjernet. Knappene som er lagt til på Galaxy S5 kan også sees her.

Galaxy Tab 4 10.1 vil antagelig være den samme som vi så i 7 og 8 tommer, som viser oss at Samsung litt etter litt har distansert seg fra Intel i sin siste generasjon. Lagringen forblir på 16 GB, selv om den kan utvides til 64 GB med et microSD-kort. Batteriet vil være 6800mAh, det samme som den forrige modellen.

galaxy-tab-4-8-back

Galaxy Tab 4 8.0 vil ha 16 GB lagringsplass, et 4450mAh batteri og vil ikke endre på noe annet. Galaxy Tab 4 7.0-modellen vil bli solgt i 8 GB og 16 GB, selv om det rare er at bare i LTE-versjonen kan den utvides til 64 GB med microSD-kort. Versjonene med WiFi og 3G kan bare gjøre det opptil 32 GB. Ingenting har blitt kommentert på batteriet til denne versjonen.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK