contadores Skip to content

Samsung Galaxy Tab Flex, et utrolig sammenleggbart nettbrettkonsept

Et nytt konsept viser et mulig Samsung-brettbrett

Forrige uke kom det ut en informasjon som kommenterte at det sørkoreanske selskapet kunne jobbe med produserer den første brettbrettet på markedet. Dette nettbrettet, som har blitt kalt Galaxy Tab Flex, Den ble ikke utgitt før neste år og ville være en slags hybrid mellom smarttelefon og nettbrett. Nå har det kommet fram et konsept i video der de viser hvordan dette nye nettbrettet kan være.

Jermaine Smit, skaperen av dette Galaxy Tab Flex-konseptet, har basert på disse filtrerte dataene og designet som Samsung har brukt i sine nyeste nettbrettmodeller som gir opphav til et mest nysgjerrig nettbrett. I tillegg skal det bemerkes at i tilfelle at denne brettabletten endelig er en realitet, vil den markere en før og etter i markedet for mobile enheter.

galaxy-tab-flex

Fleksible skjermer har allerede begynt å komme seg i markedet med enheter som LG G Flex eller Galaxy Round, men lanseringen av en fullt sammenleggbar enhet ville være en ganske revolusjon.

Samsung Galaxy Tab Flex ville se lyset i 2015

Som vi sa for noen øyeblikk siden, antyder ryktene det Samsung ville ha blant planene sine om å lansere en bretteenhet for 2015, selv om det vil bli gjort i små partier for å forbedre det før det markedsføres i bulk.

På den annen side er muligheten for at Galaxy Tab Flex er en hybrid av smarttelefon og nettbrett. Enheten ville ha en 12,2-tommers skjerm, og ved å brette inn halvparten av størrelsen vil den bli redusert til gjeldende størrelse på noen smarttelefoner.

galaxy-tab-flex-2

Men Jermaine Smit har ikke bare vist et designkonsept for denne sammenleggbare nettbrettet, men har også fått i oppdrag å gi den navnet Samsung Galaxy Tab Flex. Basert på funksjonene i Galaxy Tab S presentert for noen dager siden i New York, tror Smit at skjermen på denne enheten ville være 12,2-tommers Super AMOLED og en oppløsning på 2.560 × 1.600 piksler.

På denne måten, Enheten som er brettet i to vil være 6,1 tommer, en størrelse som er mer typisk for phablets enn smarttelefoner. På den annen side vil tykkelsen på nettbrettet være bare 6,6 millimeter, den samme som for Galaxy Tab S, mens smarttelefonen vil være 13,2 millimeter, en tykkelse som kan være for stor.

Galaxy Tab Flex ville ha noen veldig kraftige funksjoner

I Evolveent kommenterer de at ifølge Jermaine Smit ville Samsung brettbrett ha en Octa-core prosessor (4 kjerner ved 1,5 GHz og 4 kjerner ved 1,9 GHz), minne 4 GB RAM og 32 eller 64 GB intern lagring. På den annen side ville den ha fire høyttalere som ville tilby lydkvalitet, sjokkbeskyttelse og høy kvalitet Operativsystemet Android KitKat 4.4.3.

galaxy-tab-flex-3

Hva synes du om dette konseptet med nettbrett? Kan du få Apple til å vurdere å lansere en sammenleggbar iPad-modell?