Samsung Galaxy Trend Plus håndteres med en gaffel!

For de som fremdeles ikke vet det Samsung Galaxy Trend Plus Det er en av de nyeste terminalene som ble lansert av den koreanske Samsung som på grunn av dens egenskaper kan være lokalisert i det nedre mellomområdet. Og er at blant spesifikasjonene finner vi en beskjeden prosessor 1,2 GHz dual core, 768 MB RAM og et batteri på 1500 milliamp. En akseptabel telefon, men ikke anbefalt til den mest krevende. Men hvis vi legger hovedfunksjonene til side, vil vi i dag vise deg en ny «funksjon» i denne nye Samsung Galaxy Trend. Vil du møte henne? Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Trend Plus håndteres med en gaffel!

Jeg antar at med tittelen på samme oppføring og av bildet vist i det, vil du allerede vite hva denne nye “skjulte funksjonen” til Samsung Galaxy Trend Plus handler om.

Det er riktig, denne nye Samsung-terminalen tillater det naviger gjennom menyen med en gaffel. Ja ja, du hørte det riktig! Med en enkel gaffel som vi alle har et sted på kjøkkenet …

Og det er at med denne nye videoen blir vi ikke lenger overrasket over noe i den fantastiske og forstyrrende smarttelefonens verden … Kan vi si med dette at i mangel av god S-Pen er de gafler …?

Jeg tror det beste er at du skal dømme selv og være i stand til å trekke dine egne konklusjoner, så uten videre vil jeg forlate deg med den aktuelle videoen.

Og du,Visste du om eksistensen av denne “funksjonen” i Samsung Galaxy Trend Plus?