Samsung Galaxy Trend vs Galaxy Note 3, internetthastighet

Så i forkant kan denne nye videosammenligningen virke noe dum siden Samsung Galaxy Trend og Samsung Galaxy Note 3 de er to terminaler som er helt forskjellige fra hverandre og ligger i forskjellige områder. Og er det at mens Galaxy Trend er lokalisert i det nedre mellomområdet, er den nylige Samsung Galaxy Note 3 en high-end rettet hovedsakelig mot de mest krevende brukerne. Så i denne anledningen skal vi ikke vise deg en sammenlignende video basert direkte på de tekniske spesifikasjonene til disse, men vi skal se hvordan nettverkshastighet oppfører seg og mer spesifikt gjennom Wi-Fi i begge terminaler.

Samsung Galaxy Trend vs Galaxy Note 3, internetthastighet

Samsung Galaxy Trend vs Galaxy Note 3, internetthastighet

Som vi nettopp har fortalt deg, ved denne nye anledningen vil ikke de mer tekniske aspektene ved begge terminalene bli direkte sammenlignet, siden i så fall åpenbart Samsung Galaxy Note 3 Det er langt overlegen i alle aspekter av denne Samsung Galaxy Trend.

Derfor har vi funnet det interessant å gå utover de tekniske spesifikasjonene og dele med dere alle en video som fokuserer på nettverkshastighetene som de er i stand til å oppnå gjennom sine Wi-Fi-tilkoblinger. Med denne nye videoen vil du se at de tekniske spesifikasjonene spiller en veldig viktig rolle igjen og kan utgjøre en enorm forskjell i hastighet mellom begge terminalene.

Så uten mye mer å si, overlater vi deg til den komparative videoen slik at du kan se den med dine egne øyne.

Og du,Hva synes du om denne nye videosammenligningen basert på internetthastighet mellom disse Samsung Galaxy Trend og Samsung Galaxy Note 3?