Samsung Galaxy Trend vs Samsung Galaxy Young, internett

I går viste vi deg allerede en videosammenligning av samme type, men som brakte den nylige Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy Trend. Ved denne nye anledningen ønsker vi også å vise deg en annen interessant sammenligning basert på hastigheten på Internett gjennom Wi-Fi-tilkoblingen, men nå er hovedpersonene i striden Samsung Galaxy Trend og Samsung Galaxy Young. Hvem av de to vil oppnå større fart? Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Trend vs Samsung Galaxy Young, internett

Samsung Galaxy Trend vs Samsung Galaxy Young, internett

Og dette er utvilsomt et viktig aspekt som ikke mange brukere tar hensyn til når de kjøper en ny terminal. Som du godt har satt pris på i videosammenligningen som vi viste deg i går, og den vi ønsker å dele i dag, kan internetthastighetene som terminalene kan nå via deres Wi-Fi-forbindelse, variere veldig avhengig av terminalen vi bruker .

Du kunne allerede se at Samsung Galaxy Note 3 var i stand til å motta en høyere nettverkshastighet enn Samsung Galaxy Trend begge bruker samme tilkobling.

Uten ytterligere forsinkelse, nedenfor, overlater vi deg til videosammenligningen mellom disse Samsung Galaxy Trend og Samsung Galaxy Young slik at du kan bekrefte det selv.

¿Hvilken mobil velger du å surfe på nettet?? ¿Samsung Galaxy Trend eller Samsung Galaxy Young?