Samsung Galaxy Win, nok en firekjerners Samsung

Samsung Galaxy Win

Samsung avduket i dag en ny enhet som nesten ingen hadde hørt om. Er han Samsung Galaxy Win. En enhet som gjør at Samsung fortsetter i sin linje med å ta ut veldig like enheter, nesten kloner av hverandre, for å fange den største markedsandelen. Enheten som er blitt avduket i dag er ikke en Samsung Galaxy SIII mini eller en Samsung Galaxy Note II, eller en Samsung Galaxy SIII eller noe annet som allerede finnes på markedet. Hvis det er sant at det er veldig likt alle disse.

Begynn med designen som nesten er sporet til noen av de vi har navngitt ovenfor, og som du kan se på bildet er veldig vanskelig å skille mellom dem. Bare ved å se på spesifikasjonene kan vi si at det er en ny enhet. For å gi deg en ide om det nye Samsung Galaxy Win Den har en 1,2 GHz firekjerneprosessor ledsaget av 1 GB RAM, med 8 GB intern lagring. Hovedkameraet vil være 5 Mpx og skjermen vil være 4,7 tommer ved bruk av TFT-teknologi. Det vil ha et 2000 mAh batteri og når det gjelder mobilforbindelser vil det forbli i HSUPA.

Kanskje det kjennetegn som gjør Samsung Galaxy Win En annen og appetittvekkende enhet for et visst spekter av publikum er at den har et dobbelt SIM-spor alltid på. Dette betyr at i tillegg til å ha muligheten for å ha to SIM-kort, vil disse fungere samtidig mens enheten er på.

Samsung Galaxy Win

Angående pris og tilgjengelighet på Samsung Galaxy Win Vi kan ikke fortelle deg noe, men selvfølgelig, ved å ha et dobbelt SIM-spor, kan vi med nesten total sikkerhet bekrefte at markedene våre ikke vil nå noen operatørs hånd.