Samsung Galaxy Win vs Samsung Galaxy SIII: sammenligning med scenen

I dag skal vi snakke om sammenligninger i mobilverdenen, og vi skal gjøre det med den nylig presenterte mellomtonemodellen fra koreaneren, den Samsung Galaxy Win. Selv om vi snakket om denne terminalen i går, Galaxy Win Det har virkelig mye å gjøre med den forrige high-end versjonen av Samsung, Galaxy SIII, og dens design som søker etterligning har som mål å gjøre markedet mindre velstående, men som ikke ønsker å gi opp å ha en terminal som i det minste ser ut som den. beste av samsung. Med andre ord, målet med Samsung Galaxy Win skal være noe som Samsung Galaxy SIII av de fattige.

Samsung Galaxy Win vs Samsung Galaxy SIII: sammenligning med scenen

Når det er sagt, er det best å ta en titt på den komplette sammenligningstabellen som vi skal legge deg nedenfor, og som vi har laget slik at leserne våre er klare over hvor mye Samsung Galaxy Win og Samsung Galaxy SIII. Og selv om det er sant at det inne er tilfeldigheter, spesielt på grunn av det faktum at selv om Galaxy SIII Utenom high-end det har vært på markedet i lang tid, kan det ikke glemmes at Samsung Galaxy Win konkurrerer i mellomtonen, og ikke i high-end smarttelefonen.

I alle fall, selv om vi ikke kjenner vinner av galaksen, det er et av de mest sannsynlige argumentene i sin favør, og det er nesten sikkert at vi vil ha en smarttelefon som kan konkurrere og erobre mer enn forsikring i fremvoksende markeder til kunder med færre ressurser enn det som trengs for å få tilgang til høy-ende.