contadores Skip to content

Samsung håner iPaden igjen i sine nye kunngjøringer om Galaxy Tab Pro Series

Nok en gang håner Samsung Apple på reklameplassene sine

Det har allerede blitt noe helt vanlig. Det sørkoreanske selskapet har lansert en serie TV-reklamer om Galaxy Tab Pro Series der han håner iPad, med fokus på egenskapene til Samsung-nettbrett som Apple ikke har. Det er ikke første gang vi ser hvordan Samsung lanserer en annonse der den direkte angriper konkurrerende produkter for å utvide fordelene ved sine egne enheter.

Dette er uten tvil bare et tydelig eksempel på hvordan fortsett å frykte Apple-nettbrettet, som har vært den ubestridte lederen i nettbrettmarkedet siden den første generasjonen ble lansert. I vårt land kan vi i dag ikke se denne typen annonser der selskaper direkte angriper et annet konkurrerende selskap da det ikke er tillatt. Takket være Internett kan vi imidlertid se stedene de lanserer i forskjellige deler av verden, som vi noen ganger må innrømme er veldig geniale.

spot-samsung

Samsung fremhever både funksjoner og tekniske egenskaper ved Galaxy Tab Pro

Det sørkoreanske selskapet har i disse kunngjøringene ønsket å fremheve funksjoner som tilbys av programvaren, men også tekniske egenskaper. Så i første omgang ser vi hvordan Galaxy Tab Pro har modus for flere brukere som gjør at hver person kan ha et privat rom med applikasjonene sine i stedet for å dele det med hele familien, noe som betyr å ha arbeidsapplikasjoner sammen med spillene til det minste i huset, etc.

På den annen side også de gjør narr av iPad-en før umuligheten av å gjøre to ting samtidig. Galaxy Tab Pro-serien har funksjoner multi-vindus modus og på stedet demonstrerer de det i en situasjon der brukeren snakker med sjefen, og takket være multivinduet kan han ha både videosamtaler og e-post åpne og bruke det samtidig.

For det tredje refererer et annet sted til skjermen på enhetene. I den ser vi to jenter som gleder seg over sine respektive enheter og fremhever at selv om iPad har retina-teknologi, har Galaxy Tab Pro det flere piksler enn noen andre i konkurransen og derfor er bildekvaliteten mye bedre.

Til slutt viser et siste sted langt kortere enn de forrige en slags bokklubb der fire kvinner er rundt et bord og den med en Galaxy Tab Pro viser hvordan du kan åpne og se på YouTube-videoer uten å forlate boken mens det med iPad bare kan leses.

Hva synes du om disse flekkene? Liker du det, eller synes du det er for aggressiv reklame?