contadores Skip to content

Samsung klargjør et 11,8-tommers nettbrett og retina-skjerm

Jævla den saftige nyheten som gir dommen mellom Samsung og Apple. Dokumenter fra det sørkoreanske selskapet som avslører at han jobber med et nettbrett med en prosjektkode, har kommet frem fra denne samme rettsaken i dag “P10”, som vil omfatte LTE-tilkobling og en 11,8-tommers skjerm med 2560 x 1600 oppløsning (WQXGA). Vi vet at Apple har tatt nettbrettmarkedet til et annet nivå med Retina-skjermen av den nye iPad, så det er ikke overraskende at Sør-Korea, en av de største produsentene av LCD- og AMOLED-skjermer i verden, er under press for å lansere en Galaxy-enhet med en skjerm som kan skygge retina-skjermen. Selv om 11,8 tommer kan riste bærbarheten til nettbrettet, P10 kan klassifiseres som en netthinnenhet med en tetthet på 256 dpi.

 samsung_retina_p10_1

BGR Han var den første som snakket om muligheten for at Samsung lanserte en stor, høyoppløselig nettbrett sent i fjor, som var knyttet til en sannsynlig Mobile World Congress, men det ser ut til at det koreanske selskapets planer kan ha blitt forsinket i flere måneder, selv om dokumentene ganske enkelt refererer til P10 som et produkt fra 2012. Det er imidlertid en hendelse planlagt til midten av august i New York City. Vi forsto at det var for å presentere en anmeldelse av Galaxy Note 10.1, men hvem vet, det samme overrasker oss og presenterer Galaxy Tab 11.8. Vi vil være våken.

 samsung_retina_p10_2

Hvordan vil du at Samsung skal gi ut en netthinneversjon av Galaxy Tab? Tror du det ville ha noe å gjøre mot den nye iPad-en?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!