Samsung kunne oppdatere til Android 4.4 noen modeller som Ace, Fame eller Mini

Ankomsten av Android 4.4 KitKat Det har vært et godt dytt for å avslutte fragmenteringen. Det er mange mellomtoner-terminaler som vil bli oppdatert til den nyeste versjonen av Android takket være kompatibiliteten med enheter med 512 MB RAM.

Blant de nye mulige terminalene som vil motta oppdateringen, er noen av de mest solgte av Samsung i mellomklassen. De er Galaxy S4 Mini, Galaxy S3 Mini, Galaxy S Advance, Galaxy Ace 3, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 og Galaxy Fresh.

Disse terminalene blir evaluert og studert av det koreanske selskapet for å starte oppdateringen til Android 4.4 KitKat. De kan være enda flere, men det filtrerte bildet har ikke tillatt dem å bli sett.

Bilde - Samsung kunne oppdatere til Android 4.4 noen modeller som Ace, Fame eller Mini

Uansett er ingenting sikkert siden det er under evaluering. Fra første stund vet vi at det kan være problemer med minnet hvis du inkluderer det tilpassede grensesnittet TouchWiz. Fortsatt den mest sannsynlige å motta oppdateringen er Galaxy S4 Mini og S3 Mini.

Forhåpentligvis vet Samsung hvordan de skal reagere og til slutt slipper Android 4.4 KitKat for disse terminalene med så mange kunder. På denne måten ville den siste versjonen av Android nå et stort antall brukere.

Via: AndroidHelp