Samsung lanserer Galaxy Note Pro 12.2 og Galaxy Tab Pro 8.4-tabletter raskere enn forventet i USA

Fra 13. februar selges de nye Samsung-nettbrettene i USA

For bare en måned siden, på CES internasjonale utstilling i Las Vegas, presenterte Samsung det som skulle være dets 13-tommers nettbrett, dets motangrep på den påståtte iPad Pro som skal komme. Først ble det sagt ville være tidlig på våren men de kunne ikke vente lenger.

Samsung har blitt litt utålmodig og har ønsket å legge ut sine 13-tommers nettbrett nå. Vi snakker om Samsung Galaxy Note Pro 12.2 og Galaxy Tab Pro 8.4. Begge modeller blir tilgjengelig fra 13. februar i USA. Unntaket blir oppfylt av Galaxy Tab Pro 12.2, som forventes utgitt i mars.

I tillegg er kunder som vil forsikre seg om at de har det på eller før lanseringsdagen, kan bestille på Samsung-nettstedet, eller gjennom Best Buy, Walmart, Amazon, Tiger Direct, PC Richard & Sons, Fry og Newegg.

samsung-lanseringer-galaxy-note-pro-1

For å anskaffe disse nettbrettene hos et telefonselskap, vil det være nødvendig å vente til, mer eller mindre, til slutten av dette første kvartalet for at Verizon skal ha dem tilgjengelige i USA, og for andre land er det fremdeles ukjent, vi har ikke nyheter om hvis noen operatører vil inkludere dem i katalogene sine.

De priser på nye nettbrett Samsungs spekter fra 399,99 dollar for Galaxy Tab Pro 8,4 til 849,99 dollar for Galaxy Note Pro 12,2 64 GB.

samsung-lanseringer-galaxy-note-pro-2

Samsung kan skryte av å lansere det første 12,2-tommers nettbrettet

Som sagt har Samsung kommet i en hast for å få tak i de største nettbrettene. Så mye at på sin hjemmeside kan skryte av at den har lansert “Verdens første 12,2-tommers nettbrett med høy oppløsning WQXGA (2560 × 1600), Widescreen Super Clear LCD og sideforhold på 16:10, med mer enn 4 millioner piksler, Med henvisning til Galaxy Note Pro 12.2.

Dette, slik at vi forstår hverandre, betyr at nettbrettet har en Skjerm med høy oppløsning med et bredt format (bredere enn høyt), noe som lar deg glede deg over filmer og andre typer videoer på en spektakulær måte og med god kvalitet. Det på papiret må vi vente med å se den virkelige kvaliteten, selv om Samsung vanligvis ikke skuffer i denne forbindelse.

samsung-lanseringer-galaxy-note-pro-3

De to nettbrettene, både Galaxy Note Pro og Tab Pro, kom utstyrt med 3 GB RAM, som kjører Android 4.4 KitKat (den nyeste versjonen tilgjengelig, noe verdsatt), og de har en firekjerners Snapdragon 800 2,3 GHz prosessor for LTE-versjoner.

I tillegg er disse nettbrettene utstyrt med mange produktivitetsverktøy, inkludert det som kalles multitasking, som lar brukeren ha åpne opptil fire applikasjoner samtidig og se dem på skjermen. Galaxy Note Pro har også Samsung S Pen som tilbehør, veldig nyttig å “lage” med enheten.

samsung-lanseringer-galaxy-note-pro-4

Et mindre nettbrett vil også bli lansert på markedet

For de som ikke liker så store nettbrett, har Samsung også tenkt på dem og kommer til å lansere en mindre: Galaxy Tab Pro 8.4. I følge skaperne har den en skjerm med med den høyeste piksletettheten av alle nettbrettene på markedet, som gir en bedre visualisering av HD-videoer, bilder og spill.

Den er utstyrt med en Firekjerners Snapdragon 800 2,3 GHz prosessor, 2 GB RAM og kjøres på Android 4.4 KitKat-operativsystemet.

samsung-lanseringer-galaxy-note-pro-5

Og når vi beveger oss fremover den gangen, er disse tre nettbrettene kommer med et nytt brukergrensesnitt, Samsung Magazine UX, som er integrert i utformingen av startskjermen og gjenspeiler ditt favoritt eller mest besøkte innhold, som forklart i The Next Web.

Vi får se hvordan det går med disse tablettene i det nordamerikanske markedet og hva de stoler på når de kan få tak i dem. Vil de være en verdig konkurrent til iPad Air og iPad Mini Retina?