Nettbrett 12 tommer, iOS 7.1 Beta 3, Jailbreak, Concept iOS 8 og mer

Samsung lanserer to 12-tommers tabletter tidlig på våren. Vil dette være bekreftelsen på iPad Pro?

Samsung er foran Apple og presenterer 12-tommers nettbrett

Enhetskrigen er tilbake. Det ser ut til at Samsung bare innoverer når den ser at Apple kan slå den i en kategori. Hva kommer så? Vel nå kommer det at Samsung også planlegger lansere et 12-tommers nettbrett.

Ja, du har lest det riktig, herrer. Samsung planlegger å lansere et 12-tommers nettbrett til markedet, etter å ha begynt med mer insistering på ryktene om en mulig iPad Pro. Og siden de ikke vil være mindre, i stedet for en, vil lansere to nettbrett med samme størrelse men med forskjellige egenskaper.

Samsungs kontring på den mulige iPad Pro

Etter ryktene om at presentasjonen av iPad på 13 tommer for høsten var plassert, kom Samsung ned for å jobbe for ikke å bli liggende igjen. Og som det koreanske firmaet har vant oss, har det brukt “Meg mer” og vil lansere to nettbrett med Android-operativsystem.

tabletter Samsung-

De to variantene er Galaxy Note Pro og Galaxy Tab Pro. Deres forskjell, vi ser for oss at i tillegg til prisen er at den første inkluderer Samsung S Pen (den interaktive pekeren til det koreanske merket) og andre nr.

Verge har allerede hatt tablettene i hendene og har vist dem for oss i følgende video.

Forpliktelsen til Galaxy Note Pro

Det nye Samsung-nettbrettet opprettholder essensen av Galaxy Note, men med en mye større størrelse. Har noe firmware forbedringer og den vil være tilgjengelig i versjoner: LTE, 3G og WiFi.

Det har operativsystemet Android 4.4 KitKat, men brukeropplevelsen er ganske forskjellig fra alle merknader som har blitt brukt før. Når du klikker på husknappen, i stedet for å gå til standard startskjermbilde, skriver du inn en nytt grensesnitt kalt Magazine UX.

tablet-samsung

Dette nye grensesnittet består av tre skjermpaneler som kan tilpasses. Den ene er for kontor / arbeidsområde, en til personlig bruk, og den siste er for sosiale medier og medier.

Ulempen med dette nettbrettet er vekten sammenlignet med andre mindre merkevareenheter. Dens størrelse lar deg ikke bære komfortabelt så det er ment å være mer en stasjonær enhet eller til hjemmebruk.

Det forventes å være tilgjengelig innen utgangen av første kvartal.

Det koreanske merket skynder seg å lansere enhetene sine før Apple Jeg kan gjøre det. Dermed planlegger den å begynne å markedsføre nettbrettet i slutten av dette første kvartalet i noen deler av verden.

samsung-tablett

Som tidligere kommentert, vil det være forskjellige nettbrett avhengig av tilkoblingen du ønsker: De vil være tilgjengelige i LTE, 3G og WiFi. Ingenting er kjent om prisen ennå, og vi må vente på at Samsung kunngjør den.

Vel med dette virker det som Karrieren til de største nettbrettene har begynt. Hvis du allerede startet med 7-tommers, begynner du nå med 13-tommers. Vi får se hvem som vinner og klarer å overbevise forbrukerne.

Er dette ledetråden som vi manglet for å gi opp ryktet om en iPad med en større skjerm? Får vi se iPad Pro eller iPad Maxi i år?