Samsung lanserer verdens største UHD

Samsung lanserte endelig sin største UHD-TV, og ikke bare for dem, men den største i verden med disse funksjonene. Vi snakker om en TV som måler 110 tommer, og det vil helt sikkert være den mest ettertraktede nyheten av teknologiske elskere under avtalen på CES.

Verdens største Samsung UHD-TV.

Den gigantiske 4K TV-en kom først på CES 2013 i begynnelsen av januar, men selskapet lanserte den først nå etter nesten et år. Vi hadde sett før en 85-tommers eksklusivitet som virkelig fanget oppmerksomheten vår for den vakre kvaliteten på bildene og for den klumpete prisen de hadde, men dette er fra en annen planet. Rammen som denne skjermen tilbys er liten, knapt 2,6 m x 1,8 m, noe som gjør den lengre enn en “konge” seng. Kan du tro det?

Overraskende nok ble ikke TV-en opprettet for å bli solgt i massevis, men snarere for å bli markedsført til noen teknikere som er villige til å utsette en “betydelig” sum penger for å ha den i stua. På grunn av størrelsen på dette fjernsynet, kan vi forvente at en ganske stor stue skal installere den eller et rom som har like sjenerøse dimensjoner, siden det lett opptar en hel vegg i konvensjonelle leiligheter eller hus.

Dette er TV-en med de beste funksjonene som kan kjøpes på markedet i dag, den kraftigste, med de beste fargene og med en skarphet som grenser til det absurde, så hvor mye koster det? For øyeblikket er det ikke gitt noen tall, men det vi kan forutse er at markedsføringsplanen din ikke overveier Europa, Sør-Amerika eller USA, men heller Asia og Midt-Østen. Gjør vi klar med litt den kjøpekraften som må være må du kjøpe av ham?

Det ble avklart at i løpet av de neste ukene vil forsendelsen være klargjort til andre land der den også skal markedsføres, som sikkert vil være flere fra Europa og USA. Vi håper å kunne gi flere detaljer om denne ultradefinisjons-TVen da Samsung gir detaljene, for øyeblikket er det ikke mye mer som vi kan kommentere, selv om vi lengter etter det så snart som mulig i 2014 for å gjøre et par tester med det.

Samsung har gjort ting bra, og det er tydelig i de siste prosjektene den har oppnådd, for eksempel produksjon av en chip med 8 GB RAM, så vi må vente på å se hva som skjer under markedsføringen av denne TV-en.