Samsung ler av autonomien til iPhone 5S

De Apple og Samsung kriger å markere, det er ikke noe nytt. Når dagene går ser vi at de med hver juvel de tar ut, tar fatt på et nytt eventyr av klager, kritikk, meldinger, etc.

Tror ikke at når vi snakker om meldinger, mener vi å kaste søppelet på en myk måte, Samsung America slår ikke rundt busken og har lansert, i videoen som du kan se nedenfor, en ny kampanje med tittelen ” Veggklemmer Bokstavelig talt refererer det til veggknusere eller kan til og med bli oversatt som antisosial.

Bilde - Samsung ler av autonomien til iPhone 5S

Kritikken hans er rettet direkte mot eierne av en iPhone 5S og fremhever forskjellen det å ha en Galaxy S5 utgjør. Innehavere av en Apple mobil enhet må kontinuerlig lade batteriet, og i tillegg kan de ikke ta med seg ekstra i nødstilfeller. Det er tydelig at de i kunngjøringen har glemt at det nå er bærbare batterier, men det er en viss nåde i kampanjen. De er alle iPhone 5S-holdere som okkuperer alle pluggene på flyplassen.

På den annen side, hvis du har en Galaxy S5, vil du glede deg over en fantastisk autonomiTil tross for at den har 2800 mAh, varer den mye lenger enn andre terminaler med et 3000 mAh-batteri. Jeg personlig kan forsikre at den, med intensiv bruk, når slutten av dagen perfekt, med mindre du dedikerer deg til å spille i timevis eller utnytte terminalenes multimediafunksjoner.

Som om dette ikke var nok, hans ultrabesparende modus tillater oss at terminalen, med et 10% batteri, kan vare i 24 timer. Dette betyr at hvis du bruker telefonen i denne modusen, til tross for at du mister mange av funksjonene, kan du vare mer enn en uke uten å lade mobilen din. I denne maksimale lagringsmodusen går skjermen svart / hvitt, og visse funksjoner går tapt, men terminalen har en uvanlig autonomi Selv om det er noe tenkt i nødhjelp.