Samsung mister nok et søksmål mot Apple, denne gangen i Nederland

Samsung er igjen dømt for brudd på et Apple-patent

Samsung gjør det ikke veldig bra når det gjelder rettssaker. Hvis hun allerede ble dømt til 119 millioner dollar i USA fordi juryen fant ut at hun hadde krenket Apple-patenter, nå er det i Holland hvor han står overfor nok et nederlag i en rettssak.

I Nederland var de to selskapene i rettssaker om Samsungs overtredelse av et Apple-patent. Dette er det som kalles “rebound effekt“, Og som er registrert som EP2059868 i EU.

Denne funksjonen påvirker at når vi kommer til slutten av en liste, det spretter litt for å indikere at det ikke er noe mer, at vi har nådd slutten. Samsung begynte å bruke den med den første Galaxy-modellen, S, og ble også fordømt for å bruke den på Galaxy S II og Galaxy Ace.

samsung-fordømt-patent-eple-holland-1

Ankestrategien har ikke gått bra for det koreanske merket

I november 2012 en domstol i Haag allerede dømt Samsung for å ha krenket dette Apple-patentet. Hva skjer at det koreanske merket anket dommen for å spare tid og dermed prøve å bli kvitt en ny dom.

Men etter to år har retten holdt seg i sin stilling og funnet Samsung skyldig. Dette har ført til det koreanske merket er mer påvirket siden det har fortsatt å bruke denne effekten på senere smarttelefoner, slik at de også krenker patentet, og straffen kan øke.

samsung-fordømt-patent-eple-holland-2

I USA er også den samme patentovertredelsen blitt fordømt

Over hele dammen, i USA, har Apple og Samsung også en annen tvist om sprettpatentet på slutten av en liste. I dette tilfellet, Google er også involvert, siden det er ansvarlig for operativsystemet som smarttelefonene til det koreanske merket har.

I dette tilfellet vil Google også prøve å komme seg ut av saken og hevde at den ikke har noe ansvar for dette, og og dermed forlater Samsung alene i fronten på nesten en milliard dollar at Apple vil kreve å ha krenket patentet 7 469 381, som registrerer rebound-effekten.

samsung-dømt-patent-eple-holland-3

Som vi ser, måtte Samsung begynne å vurdere om det har gjort det bra med smarttelefonene sine ved å utvikle dem nesten som iPhone, siden den har vært involvert i juridiske kamper med Apple nesten siden den første Apple-smarttelefonen kom ut i 2007, slik vi kan Les videre på AppInsider.