Samsung og bq, merkene som selger flest gratis mobiler

1 av 3 smarttelefoner som selges i Spania er gratis. Mobiltelefonoperatører har gitt ut smarttelefonene sine for også å tiltrekke seg kunder. Samsung og bq er de merkevarene som har utnyttet mest av denne situasjonen.

Trenden er å skaffe terminaler uten SIM-lås for å kunne bruke dem med hvilken som helst operatør.

I løpet av den siste måneden er 703 403 smarttelefoner solgt i vårt land. 216 403 enheter av dette tallet er gratis mens resten subsidieres av operatører. Forholdet sies i begynnelsen, 1 av 3 solgte terminaler er gratis.

Mobiltelefonoperatører har drevet nettopp denne trenden ved å begynne å selge gratis smarttelefoner, om enn med avbetaling. Brukere krever det også mot subsidier.

Den bestselgende terminalen har vært Samsung Galaxy Trend Plus i det subsidierte markedet, mens gratis ligger på sjetteplass. Det er virkelig en av de mest solgte enhetene av de viktigste operatørene i landet vårt (Movistar, Vodafone, Orange og Yoigo).

bq og Samsung fører salg

Salg av LG G3 og Samsung Galaxy Grand 2 ; Sistnevnte har vokst mer enn 60% i omsetningen den siste måneden.

I det frie markedet leder bq-merket med sitt bq Aquaris E5, som har klart å selge mer enn 18.000 enheter på en måned. Også Samsung har sin plass med e l Galaxy Grand Neo. Og den mest nysgjerrige saken er den av Motorola Moto G Den har solgt 6000 enheter til tross for at den er noe mer ukjent. Den nylige Moto E følger samme vei, og sikkert vil Moto G (2014) også.

Rekkefølgen på merker eller produsenter som selger mest i vårt land, er som følger: Samsung (31% markedsandel), bq (13,8%), manzana (13,2%), Sony, LG og endelig Alcatel på sjetteplass.

Nysgjerrig på posisjonen til bq som allerede er over det allmektige Apple og andre merker som har stampet på mobiltelefoner i årevis. Alcatel, et merke som ser ut til å gjøre comeback, dukker også opp på sjetteplass.

Via: Movilzona

Tabla de contenidos