Samsung presenterer Galaxy Grand 2

Samsung presenterer det nye Galaxy Grand 2, den nye versjonen av high-end phablet. Sammen med Galaxy S4 og Galaxy Note 3 har den nye terminalen en flott 5,25 tommers skjerm.

Med en skjerm på mer enn 5 tommer og en oppløsning på 1280 x 720 piksler i 16: 9-format, kommer terminalen med en firkjerne-prosessor på 1,2 GHz. Når det gjelder RAM, forblir den på 1,5 GB.

På den annen side har den 8 GB intern lagring, som kan utvides med microSD-kort. Den har også et 8 megapiksler kamera og en 1,9 megapiksel foran, som er i stand til å spille inn video i henholdsvis Full HD og HD.

Bilde - Samsung introduserer Galaxy Grand 2

Samsung Galaxy Grand 2 kommer med et 2600 mAh batteri og Android 4.3 Jelly Bean, selv om den snart vil bli oppdatert til den nyeste versjonen av Android. Videre personaliseres ROMen av Samsung med forhåndsinstallerte apper som Samsung Hub, S Health, Group Play, S Travel, S Translator, Samsung Link eller Story Album.

Terminalen tillater å sette inn to simkort. Det den ikke tilbyr er 4G-tilkobling, noe som mangler i den nye high-end. det er Pris og tilgjengelighet Det er ukjent, selv om det anslås at det vil bli lansert på markedet i løpet av de kommende ukene til den prisen vi er vant til i det høye området.