Samsung revolusjonerer smartkameraer.

Samsung revolusjonerer smartkameraer. Samsung revolusjonerer smartkameraer.

NX30_01

Samsung presenterte nettopp det nye Smartkameraer 3.0.Samsung har ønsket å introdusere fullt avanserte funksjoner i disse nye enhetene som tilpasser seg tilkoblingsbehovene til enhver type brukere.

Mye av Samsungs suksess i verden av Smart kameras skyldes inkorporering av Wi-Fi og NFC, så vel som funksjonen Merk & gå som lar oss dele bildene våre umiddelbart med alle enheter utstyrt med NFC, i tillegg til å ha karakteristikken Fotobønne som lar oss overføre mellom to enheter med bare å berøre begge.

Vi vil nå beskrive hovedfunksjonene i Samsungs nye kameraer:

  • NX30.– Denne nye modellen i NX-serien har en bildeprosessor DRIMeIV og spille inn video på Full HD 1080 / 60p, den har en veldig høy følsomhet for lys takket være rekkevidden ISO100-25600, som tillater oss utrolige bilder selv om natten, skjermen som dette nye kameraet har, er 3 ″ ved bruk av teknologi SUPERAMOLED.

NX30 og 16-50mm 2

  • Galaxy Camera II.– Samsung-kameraet utstyrt med operativsystemet Android, den nye versjonen av Galaxy Camera lar oss bruke den raskere og mer intuitivt slik at brukeren kan ta bilder og glemme tungvint menyer med flere justeringsalternativer. Galaxy Camera har en sensor 16MP BSI CMOS, den optiske zoomen den har er 21x, prosessoren som den er utstyrt med er 1,6 GHz firkjerne og det har den også 2 GB RAM.

Galaxy kamera 2

  • WB; fem nye modeller i dette sortimentet, tre av dem lang zoom og to andre modeller bro, et bredt spekter, slik at ingen brukere blir igjen uten det perfekte kameraet.
  • WB2200F: Det kraftigste i serien har en 60x optisk zoom og et batteri som er i stand til å glede det mest krevende av fotografer. Med sitt 20 mm objektiv gjenspeiler det selv de minste detaljene, også i stand til å spille inn Full HD-video og til slutt si at Den har dobbelt grep for et perfekt grep.

WB2200F_003_Right-Angle_Black_1

  • WB1100F: Den er designet for fotografer som ikke vil gå glipp av noen detaljer. Den har en 35x optisk zoom og en 25 mm vidvinkel.

WB1100F_001

  • WB 350F: Denne modellen er designet for de som ikke vil gi fra seg et fint designet kamera, men som samtidig har noen egenskaper i høyden til den mest krevende fotografen, den har en 21x optisk zoom og en 23 mm vidvinkel, 16MP BSI CMOS-sensor det krever ikke bruk av blits i dårlige lysforhold uten å miste kvaliteten på bildet som er tatt, det har også spesielle funksjoner som Babymonitor og dobbeltfangst.
  • WB 50F: Kamera med 12x optisk zoom som har justerbar blits, som gir oss mer naturlige bilder
  • WB 35F: Kamera designet med Full HD-videokapasitet, 12x optisk zoom og sensor CCD 16MP som gir den kapasitet for lyse fargebilder og høyoppløselig, den har karakteristikken Live Panorama som gjør at vi kan ta to bilder fra forskjellige sider og kombinere dem for å få panoramautsikt i et enkelt fotografi.

WB35F_001_Front_Purple

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige