Samsung Samurai Tizen kommer til Japan i år

NTT DoCoMo har kunngjort sine planer om å lansere en av de første smarttelefonene med et operativsystem Tizen i Japan i andre halvår av 2013.

Den nye telefonen med Tizen kommer fra Samsung og vil svare på navnet til Samsung samuraiFor øyeblikket er det lite data kjent om det, bare at det vil ha LTE- og W-CDMA-nettverksstøtte.

Samsung samurai

Som vi nevnte er det ikke mye mer informasjon om enheten for øyeblikket, men det er ikke overraskende bortsett fra at det vil bli produsert av Samsung. Årsaken til dette er veldig enkel, ettersom det koreanske elektronikkselskapet er en av hovedsponsorene til Tizen, sammen med brikkeprodusenten Intel.

Tizen Vi har allerede snakket med deg ved tidligere anledninger i bloggen, for å oppdatere hukommelsen din vil vi fortelle deg at det er et open source-operativsystem, som er basert på Linux og som vektlegger webteknologier. Utviklere kan skrive applikasjoner for Tizen-enheter ved hjelp av HTML5, JavaScript og andre verktøy som normalt er forbundet med webutvikling.

Samsung Det er for tiden en av de ledende smarttelefonprodusentene i verden, men de fleste av selskapets enheter kommer med Android som operativsystem. Å overlate OS utviklet av Google til en som Tizen ville gi Samsung litt mer kontroll over programvaren som kjører på enhetene deres.

Hilsen fra dypet av bytene.