Samsung SM-T320 har gått gjennom FCC, det kan være Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 ″

Samsung SM-T320 har gått gjennom FCC, det kan være Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 ″

I det siste har vi sett hvor mange andre terminaler enn Samsung som går gjennom FCC, USAs sertifiseringskontor for elektroniske produkter. For noen dager siden så vi noen Samsung-modeller gå gjennom FCC slik vi allerede har fortalt deg. I dag er det opp til en ny ny enhet, fordi den har en annen kode, for å gå gjennom FCC-sertifiseringene. Vi har SM-T320, i dette tilfellet ser det ut til at det handler om hva som kunne forventes Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 ″.

Som alle andre enheter som går gjennom FCC, er det eneste som bekrefter oss koden til det samme, men i dette tilfellet har vi et mye tydeligere bilde av hva Samsung Galaxy Tab Pro 8,4 ″. Dette trinnet tatt av Samsung, som passerer FCC-sertifiseringen, forbereder det nye nettbrettet som skal presenteres på neste CES i Las Vegas.

Når det gjelder tilgjengeligheten av Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, har nyheter også blitt lekket. Det ser ut til at det nye Samsung-nettbrettet vil være tilgjengelig for salg rundt den sjette uken i 2014, det vil si i midten av februar 2014. Bortsett fra størrelsen på skjermen, har tydeligvis også 8,4 tommer lekket. at det vil være to versjoner, en med WiFi og en annen med LTE, og som vil ha en massiv lagring på 16 GB.

Kilde: SamMobile