Samsung Smart Camera ST150F av «El Pais», grundig gjennomgang

Tilby Samsung Camera Smart – El Pais

Denne uken avisen Landet gir oss et nytt tilbud om å kjøpe et Samsung-kamera som kjøper avisen. Spesifikt er modellen som avisen bringer oss Samsung ST150F som er den rimeligste modellen innen Samsung Smart Camera-serien.

Målet med Samsung ST150F Den ligner veldig på DV150F. Den har en 5x optisk zoom sammen med en 16,1 megapiksler sensor med en størrelse på 1 / 2,3 tommer i CCD-teknologi som har en rekke ISO-følsomheter fra 100 til 3200. Objektivet, for sin del, tilbyr Brennvidden varierer fra en veldig nyttig vidvinkel på 25 mm til et beskjedent teleobjektiv på 125 mm. Maksimum blenderåpning starter fra en ganske lys vidvinkel f / 2,5, men når ikke en svak f / 6,3 i tele-modus.

Dessverre foreslått kameraet av Landet Den har ikke en ekte optisk bildestabilisering for å forbedre fokus og forhindre bevegelse fra å påvirke fokus. De Samsung ST150F Den har digital bildestabilisering, noe som bare øker følsomheten (og støynivået) for en raskere lukkerhastighet.

Søkeren på Samsung-kameraet som tilbys av Landet Det er et 3,0 tommers LCD-panel som har en total oppløsning på rundt 320 x 240 piksler, noe som gir det en mengde på 230000 piksler. Til sammenligning har for tiden mange seere på andre kameraer et mye større antall piksler, men det er riktig at andre kameraer som for tiden er på markedet gir oss færre piksler enn dette. Samsung ST150F.

Samsung Camera Smart ST150F

Hvis din intensjon er å bruke kameraet til å laste opp bilder til sosiale nettverk som Faebook, Instagram eller Twitter, har vi selvfølgelig sett halvparten av hva Samsung-kameraet tilbyr. Den andre funksjonen som tilbys av kameraet som tilbys av Landet det handler om tilkobling via WiFi, slik at Samsung ST150F Del bilder til tjenester som Facebook med minimal innsats.

De Samsung ST150F Inkluderer den nyeste versjonen av Samsungs smartkamera-programvare. Nå kalt Smart Camera 2.0, tillater systemet å dele ett klikk på bilder med en smarttelefon med ett klikk. Det tillater også fjernkontroll av kameraet via Samsung Smart Camera-tilkoblingen og en spesifikk applikasjon, som er tilgjengelig i operativsystemene iOS eller Android.

Dette gir ikke bare for ekstern utløser, men vi kan også vise bildet av den eksterne søkeren på smarttelefonen. Dette er veldig imponerende for et kamera av denne prisen. Ved siden av Samsung ST150F Den har en dedikert knapp som heter Direct Link, og som har som funksjon å koble til WiFi-nettverket raskt og enkelt.

Samsung har inkludert Smart Tool Filter 3.0, slik at du kan berøre bilder før du deler, og en Frame-funksjon som lar deg legge over et bredt utvalg av bilder på bildene dine. Da det ellers ikke kan være å bruke en sensor som den tidligere nevnte Samsung ST150F Det tillater også opptak av HD-video som er lagret med Motion JPEG-komprimering.

de Samsung ST150F Lagrer bilder og filmer på MicroSD-kort, inkludert MicroSDHC-typer. Bortsett fra den trådløse tilkoblingen til Samsung ST150F Kameraet har en USB 2.0-tilkobling og har en sammensatt videoutgang. Kraften til kameraet som tilbys av Landet Det utføres ved hjelp av et BP70A oppladbart litium-ion-batteri, som i skrivende stund ikke kjente kapasiteten.

Tatt i betraktning at Samsung ST150F Det ble presentert i første kvartal 2013, vi ser på et ganske moderne kamera som gir en serie veldig interessante funksjoner. Når det gjelder maskinvare finner vi mer enn riktige spesifikasjoner, men det er i programvaren og tilkoblingen der vi finner de mest interessante funksjonene.

Imidlertid angående tilbudet av Landet, bør det bemerkes at den anbefalte prisen for Samsung ST150F da det dukket opp i USA var det 130 dollar, og at avisen tilbyr oss det til € 99 pluss kjøpet av de respektive avisene. Derfor er vi i samme situasjon i alle disse typer avisetilbud, hvis du er en vanlig kjøper av avisen, kan det hende at kjøpet av Samsung-kameraet lønner seg, men hvis du ikke er det, er det kanskje ikke det mest fordelaktige alternativet for kjøperen.

Det gjenstår bare for hver enkelt av oss å bestemme om det virkelig gjør opp for kjøpet av Samsung-kameraet ved hjelp av tilbudet om Landet Eller søk etter kjøpet gjennom andre kanaler der tilbudet ligner. Det som er klart, er at kameraet ikke er utdatert, og det er heller ikke et produkt av dårlig kvalitet eller gammelt, som vanligvis skjer i denne typen tilbud, ettersom dens egenskaper er fullt gyldige i markedet.