Samsung står bak A7-brikken til Apples iPhone 5S

Apples A7-brikke er laget av Samsung

Da Apple kunngjorde for ti dager siden det nye Iphone 5s Han fortalte oss om en av de kraftigste mobilbrikkene på markedet, the Apple a7. Dette er en brikke som skilte seg ut mer enn i antall kjerner eller dens driftsfrekvens i 64-biters arkitekturen som prosessoren ble bygget med.

Apples ide for denne nye brikken på sine mobile enheter var at nevnte prosessor med 64-bit ARM-arkitektur ikke ble produsert av sin rival på andre felt, Samsung. Imidlertid ser det ut til at Apple ikke har klart å finne en alliert i produksjonen av de nye sjetongene sine som vil gjøre at den kutter avhengigheten av Samsung i denne forbindelse. Og det er at en rapport fra ChipWorks avslører at det vi finner innenfor Iphone 5s Når det gjelder prosessoren er den laget av Samsung Koreanere.

For å komme til denne konklusjonen har gutta fra ChipWorks gjort en mikroskopisk studie av A7-brikken til Iphone 5s og konklusjonen de når er at den er produsert ved å bruke den samme 28 nm HKMG-prosessen som Samsung bruker for å produsere Exynos 5410, som er prosessoren innebygd i Sasung Galaxy S4 åtte-kjerne.

I tilfelle av M7-co-prosessor også inkludert i Iphone 5s, hvis jobb er å behandle dataene fra de forskjellige sensorene som er til stede i Iphone 5sProdusenten er identifisert av ChipWorks som NXP Semiconductors.

Vil Apple bryte Samsungs avhengighet av prosessorer i neste iPhone 6? Dette er et spørsmål som vi skal svare neste år