Samsung vil lansere en smarttelefon som Moto E

Samsung vil konkurrere med Motorolas Moto E. For å gjøre dette, må du forberede en smarttelefon med lignende spesifikasjoner og en pris på under 100 euro. Den fremtidige smarttelefonen er kjent i kode som “SM-G350E”.

Vi vet ikke om hele verden vil ankomme, eller om den bare er bestemt til fremvoksende markeder i prinsippet. Likevel er to varianter kjent med navnet “SM-G357F” og “SM-G350E”, hvorav en av dem er Dual SIM.

Bilde - Samsung vil lansere en smarttelefon som Moto E

I specs Disse smarttelefonene ville ifølge lekkasjen ha en 4,3-tommers skjerm med en oppløsning på 480 x 800 piksler. I strømdelen ville det ta en dual-core prosessor på 1,2 GHz og 1 GB RAM. 8 GB intern lagring ville følge den.

På den annen side ville kameraet være 5 megapiksler, mens fronten ville være 0,3 megapiksler. Selvfølgelig ville den ha GPS, WiFi, Bluetooth, bevegelsessensorer og Android 4.4.2 KitKat som standard mobiloperativsystem.

Konkurranse om Moto E

Som vi kan se, spesifikasjonene ligner på Moto E, en terminal som lykkes med den vellykkede Moto G. Av denne grunn kan ikke Samsung overses, og må lansere en smarttelefon i dette sortimentet som gir utmerket valuta for pengene. Det forventes det prisen overstiger ikke 100 dollar / euro. Fremdeles tyder rykter på at det i prinsippet kunne være ment fremvoksende markeder som India.

Husk at LG også har satset mot Motorola Moto E.

Tabla de contenidos