Samsung ville være den ledende leverandøren av iPhone 7-prosessorer

I dag er ikke en nyhet det Samsung kan være den ledende leverandøren av neste generasjons iPhone-prosessorer. Ved andre anledninger har det vært snakk om muligheten for at Apple igjen vil stole på sørkoreanere for å produsere en av de viktigste komponentene på smarttelefonen.

De konstante kampene til begge selskapene i domstolene hadde ført til at Apple ønsket å distansere seg mest mulig, men endelig ser det ut til at de vil returnere til Samsung for å produsere A9-brikken som vil være en del av den fremtidige iPhone 7. Eller det er i det minste det de sier i den koreanske publikasjonen Maeil Business Newspaper.

samsung-chip-a9-iphone-3

Som rapportert i dette koreanske mediene, Samsung vil være ansvarlig for å levere opptil 75% av den totale produksjonen av prosessorene som vil være en del av iPhone 7, neste generasjon forventet å se dagens lys en gang i september 2015.

Samsung ville lage det meste av iPhone 7-prosessorene

Ifølge Maeil Business Newspaper vil Apple ifølge kilder i halvlederindustrien overlate Samsung Electronics det meste av tilbudet av prosessorer til bruk i produksjonen av iPhone 7, den neste generasjonen som skal erstatte nåværende flaggskip. Konkret snakker de om opptil 75% av total produksjon.

I tilfelle denne informasjonen er sann, vil det sørkoreanske selskapet levere A9-brikken til Apple for produksjon av iPhone 7. De nåværende modellene av Cupertino-smarttelefonen har A8-brikken, hvis produksjon er eksklusiv for det taiwanske selskapet TSMCog overlater ingenting til Samsung.

samsung-chip-a9-iphone-2

Imidlertid, mot produksjonen av A9-brikken, ville Samsung holde 75%, mens resten ville falt i hendene på andre leverandører, muligens TSMC. Denne prosessoren vil være en del av iPhone 7 og den nye generasjonen iPad som Apple lanserer i år, selv om det på nettbrettet kan være en forbedret versjon.

Kan hende du også liker… iPhone 7: Ryktene sirkulerer allerede om den fremtidige Apple-smarttelefonen.

Samsung ville allerede startet produksjonen av Apple-prosessorer

I følge morene på iMore har det tidligere vært kjent Samsung ville allerede startet produksjonen av Apple A9-brikkenSelv om ankomsten til iPhone 7 fremdeles er noen måneder unna. For øyeblikket er det selvfølgelig ikke kjent at andre produsenter kan være involvert i leveransen av disse prosessorene.

samsung-chip-a9-iphone-4

Det er ikke tvil at Apple har en stor interesse for den 14 nanometer FinFET-teknologien som det sørkoreanske selskapet bruker når de produserer prosessorer. Takket være det vil det ta mindre energi å bruke og la sjetongene være 15% mindre enn dagens laget med 20-nanometer-teknologi. Dette vil tillate de som er i Cupertino, for eksempel å øke størrelsen på batteriet.

Til slutt, si det Disse rapportene som snakker om muligheten for at Samsung er den største leverandøren av Apple-prosessorer er ennå ikke bekreftet. av ingen av selskapene, så det er bare rykter.

Tror du at Samsung vil ha mesteparten av produksjonen av Apples A9-brikke for fremtidens iPhone 7?