Samsung Z, den første smarttelefonen med Tizen

Samsung sendes til Tizen. Vi har allerede sett hvordan deres bærbare apparater nå bruker Tizen som operativsystem, og kunngjør i dag den første smarttelefonen med Tizen. Det handler om Samsung z, som vises fra i morgen på Tizen-utviklerkonferansen.

Samsung Z har en 4,8-tommers Super AMOLED-skjerm med 1 280 x 720 piksler HD-oppløsning. I dimensjoner forblir den på 138,2 x 69,8 x 8,5 millimeter og veier 136 gram.

Bilde - Samsung Z, den første smarttelefonen med Tizen

Når det gjelder makt, har den en 2,3 GHz firekjerneprosessor og 2 GB RAM. Den har også 16 GB internt minne som kan utvides via microSD-kort.

Kameraene på Samsung Z når 8 megapiksler på baksiden og 2,1 megapiksler på fronten. Den har også et 2.600 mAh batteri og WiFi, Bluetooth og 4G / LTE-tilkobling.

Samsung Z har fingeravtrykksleser og energiledelsesalternativer som gjør at denne terminalen kan overvinne mange autonomisperringer. Som vi sier det følger med Tizen 2.2.1, operativsystemet opprettet av Samsung. Appene som er tilgjengelige er de i Tizen Store.

Samsung Z, pris og tilgjengelighet

Han Samsung z vil være tilgjengelig i sort eller gullfarge. Selvfølgelig vil den bare være tilgjengelig i Russland i prinsippet selv om koreaneren håper å utvide markedet med Tizen. Den vil ankomme i tredje kvartal, selv om vi ikke vet prisen på denne nye smarttelefonen.