free estadisticas Saltar al contenido

Samsungs første mobil med pop-up: dette vil være smarttelefonen din med et avtakbart kamera foran, hvis lekkasjen blir bekreftet

abril 27, 2020

Samsung var en av de første produsentene som gikk for hullet på skjermen og snakket om hvordan man skulle plassere frontkameraet uten å stjele mye plass i rammen, og siden har det vært et design som ble brukt i mange av smarttelefonene sine (av forskjellige serier). Men selv om vi foreløpig ikke har sett noe hakk, hva Samsung kanskje har vurdert er en mobil med et popup-kamera, noe som ville overraske på flere måter.

Som vi sa, det vi har sett er det merkevaren har styrket sin forpliktelse til hullet på skjermen spesielt siden de er mye mer diskret siden i fjor. Vi har sett det i mobiler som Samsung Galaxy A51 eller i alle S20, som allerede arvet den fra de tidligere (eller nesten mer direkte fra Note 10). Det ville være en påfallende strategiendring, selv om det vi har for nå er i en lekkasjestatus.

Pop-up-mekanisme og fingeravtrykkleser på baksiden

I dette tilfellet blir gjengivelsene gitt av et kjent filter, OnLeaks i samarbeid med Pigtou. Som vi sa, viser bildene en mobiltelefon som har et kamera satt inn i en flyttbar modul veldig i stil med OnePlus 7 Pro eller Xiaomi Mi 9T i fjor.

Siden disse gjengis viser en flatskjerm, kunne mobilen tilsvare Galaxy A-linjen. En familie med enheter som, selv om den ikke er toppen av serien, også var den som ble brukt for å åpne hullet på skjermen med Samsung Galaxy A8s eller at Samsung flip-flop-kamera. Galaxy A80, som vi ikke har sett på noen annen mobil av merket (uansett grunn).

OPPO Find X2 ser ut til å si farvel til frontkamera-moduler: flere produsenter har henvendt seg til andre løsninger

Vi ser at det er en telefon som også integreres en fingeravtrykssensor på baksiden, som kanskje er enda mer påfallende. Merket har valgt sidesensorer og integrert i skjermen i mer enn et år, selv på mellomtoner-mobiler, så det slutter ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Hvis bekreftet, kan det være at det ikke koster å velge en skjermsensor, og å se at en sidesensor kanskje ikke passer til det som tegnes som et ganske buet bak. På toppen av det er det en vertikal modul for de tre bakkameraene og blitsen, som ser ut til å ta kjølvannet av 2018-mobiltelefoner som Samsung Galaxy A7 (2018) og ikke så mye den modulen i form av et domino-kort som den til Samsung Galaxy Note 10 Lite.

Skjermen er ganske tydelig for å ha kameraet i den popup-modulen, selv om vi ser at den vil holde den vanlige haken på bunnen. Filtre snakker om et panel på cirka 6,5 ​​tommer med en infrarød sensor og målinger av 160,9 x 77 x 9,2 mm (9.7 hvis vi tar hensyn til den bakre kameramodulen), som ville passe inn i den følelsen av å være tykkere.

De beskriver også en støydempende mikrofon til høyre for USB Type-C, med hovedhøyttaleren på den andre siden. Til tross for tykkelsen, Jeg ville heller ikke ha en lydminijack.

En sekundær vei innen estetikk og konstruksjon som vi ikke ville forvente i merkevaren

Det er underlig at dette kan oppstå siden en slik mekanisme er per se øker risikoen for sammenbrudd, i tillegg til å anta en eventuell ytterligere tilførsel av støv, mikropartikler eller væske. Til dags dato har vi ikke sett at pop-up-kameraer gir problemer etter et år eller mer, men det er fortsatt en faktor til å ta hensyn til i denne forbindelse (og kanskje i energiforbruk og totale kostnader).

Det er også påfallende å ha et godt resultat med hullet på skjermen, spesielt siden det virker som et stadig mindre populært alternativ. Selv om vi fortsetter å se smarttelefoner med dette systemet og Det er mindre inngripende på frontalnivåInternt betyr det å dedikere nok volum til alle komponentene, og det er en klar hindring for å få mer plass til batteriet eller for 5G-antenner.

Filtre snakker om annonsen din om noen måneder når alarmtilstanden til coronavirus er avsluttet, men for øyeblikket er det ikke noe offisielt. Vi får se om det blir bekreftet, selvfølgelig ville det være ganske overraskende.

Bilde | OnLeaks-Pigtou

del
   
         Samsungs første mobil med pop-up: dette vil være smarttelefonen din med et avtakbart kamera foran, hvis lekkasjen blir bekreftet