Samsungs Windows Phone er SM-W750V

Samsungs Windows Phone er SM-W750V

Det ser ut til at det fra AdDuplex begynner å bekrefte at den langrøstede Samsung-terminalen med Windows Phone allerede har et navn, Samsung SM-W750V. Det er sant at det eneste vi har for nå er den interne nomenklaturen til Samsung, og at vi ikke vet navnet som Samsung SM-W750V blir løslatt.

Det som ser ut til å være bekreftet er noen av egenskapene som dette Samsung SM-W750V Og at vi kunne oppsummere på en 5-tommers skjerm med en FullHD-oppløsning med 1920 × 1080 som den mest slående funksjonen. Du må ta all denne informasjonen med pinsett, fordi det fra ryktekilden (AdDuplex) advares om at dette ikke kan være noe annet enn en intern prototype som de har foretatt testene med.

Tilsynelatende terminalens interne kode, SM-W750V, vil være den for en terminal som vil bli markedsført med Verizon-operatøren i USA, derav den endelige V-koden, siden det er det vanlige brevet for å bestemme Samsung-terminalene som markedsføres med nevnte operatør. Det som er klart, er at vi må vente til MWC i Barcelona har noen offisielle nyheter om Samsung Windows Phone-terminalen.