“Sangen”, den nye Apple-kunngjøringen for denne julen

Forrige uke lanserte det amerikanske selskapet en ny annonse med iPad Air 2 som hovedpersonen under tittelen “Change”, som fremhever allsidigheten til nettbrettet, så vel som dets letthet og tynnhet. Nå, som vanlig for disse datoene, Apple har gitt ut en ny kunngjøring til jul, der du i tillegg til å vise fordelene ved noen av produktene, benytter anledningen til å gratulere høytiden.

Temaet for denne nye kunngjøringen er fokusert på jul og har fått tittelen “Sangen”, eller hva er den samme, sangen. I den ser vi produktene fra hovedlinjene til enheter i selskapet, for eksempel MacBook Air, iPad Mini 3 og iPhone vises, som kan brukes til å slippe løs kreativitet og skape en veldig emosjonell gave til våre kjære.

jul-eple-annonse-2

I fjor lanserte Apple også en virkelig emosjonell julekampanje med iPhone 5s som hovedpersonen kalte “Misunderstood”. I den reklamen så vi hvordan en familie møttes til jul og et av barna så ut til å være hektet på smarttelefonen hans, men han overrasket til slutt familien med en fin video han hadde laget. Men for “The Song” ønsket de å dekke flere enheter i stedet for å fokusere på en.

Apples juleannonser er en hit

Cupertino-selskapet har publisert kunngjøringen på sin hjemmeside under parolen “Fra en gave kommer mange”, som i den spanske versjonen av nettstedet er “En gave full av gaver”, samt på den offisielle YouTube-kanalen til selskap. I juleutlysningen for slutten av 2014, Apple kommer tilbake for å gi den en sentimental tilnærming akkurat som den har gjort de siste årene.

Apple er kjent for reklamekampanjene den lanserer på disse høytidene, men det må sies at de siste årene har fått mer oppmerksomhet. Uten å gå lenger, ble fjorårets plass tildelt på Emmy Awards i august i fjor.

Tilbake til årets kunngjøring, i halvannet minutt av “The Song” ser vi en ung kvinne som leter mellom vinyler og hun finner en Voice-o-graph-plate som ble spilt inn i desember 1952 av bestemoren for bestefaren. Ved hjelp av MacBook Air og GarageBand-appen tar hun opp sang og spiller forskjellige instrumenter sammen med bestemorens innspilling da hun var ung., eller lytte til hva du har gjort mens du er på farten med iPhone.

Så ser vi på bordet en iPad Mini sammen med et kort som lyder “A Duet, press play” (En duett, trykk på stykket), der sangen befinner seg, som, som den ikke kunne være noe annet, viser seg å være en mest nøyaktig gave.

Apple promoterer iPad som en gave til denne julen

På den annen side påpeker de fra iPadInsight Apple promoterer iPad som den perfekte gaven til denne julen under mottoet som vi tidligere har nevnt: “Fra en gave kommer mange” / “En gave full av gaver”. Uten tvil et perfekt slagord for å fremheve allsidigheten til nettbrettet, og det er at de prøver å gi et løft for salget av denne enheten.

ad-eple-jul-4

I tillegg er dette slagordet ledsaget av en liten tekst der Apple påpeker flere ting som kan gjøres med iPad og inviterer dem til å gi den bort denne julen og se at du kan gjøre flere ting enn du noen gang hadde forestilt deg.

Og du, planlegger du å gi en iPad denne julen eller har du lagt den på gavelisten din? Hva synes du om Apples nye juleannonse?